Hayırsever Işadamları Şentepe'de Yardım Dağıttı

Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği yardım faaliyetlerini Ramazan ayında da sürdürüyor. Dernek bu kapsamda Yenimahalle...

Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği yardım faaliyetlerini Ramazan ayında da sürdürüyor. Dernek bu kapsamda Yenimahalle Şentepe'de ihtiyaç sahibi 300 aileye yiyecek yardımı yaptı.

OSTİM merkezli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Dernek yetkilileri Şentepe Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi 300 aileyi sevindirdi. Erzak dağıtım programına katılan derneğin yöneticileri ailelerle tek tek ilgilendi. Yanlarında getirdikleri kırtasiye ve oyuncak paketleriyle çocukları da sevindiren dernek yöneticileri, yardımlarının süreceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bayraktar, yaptıkları yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Dağıtım merkezine gelemeyen ailelere de iftar sofrasına koyacakları yemeklerin özel kaplarda evlerinde teslim edildiğini söyleyen Bayraktar, artık gelenekselleşen sıcak aş dağıtımının, her gün yaklaşık bin 500 ihtiyaç sahibi aileyi bulduğunu kaydetti.

Yardımların hayırseverlerin desteğiyle yapıldığını dile getiren Bayraktar, Ramazan ayı boyunca Şentepe Mahallesi'nde dağıtım merkezi kurulduğunu ve dağıtımın saat 17.00'de başladığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz