Hayırsever İşadamları Suriyelilere Yardım İçin Geldi

Kimse Yok mu Derneği ve Florya İşadamları Derneği (FİADER) organizasyonu ile 220 kişilik işadamı grubu...

Kimse Yok mu Derneği ve Florya İşadamları Derneği (FİADER) organizasyonu ile 220 kişilik işadamı grubu İstanbul'dan Kilis’e gelerek, Suriyelilerle buluştu.

Musalla semtinde Suriyelilere yönelik yemek dağıtım törenine; Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tatsız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, bazı daire amirleri ile Kilisli İşadamları Derneği (KİAD) Başkanı Mehmet Vakıf Şarkbay ve İstanbul’dan gelen çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Suriyelilere, aşevinden yemek dağıtımı gerçekleştirildikten sonra İstanbul’dan gelen işadamlarının katılımıyla bir iftar yemeği verildi.

Yemek sonrası Suriyeli çocuklar, Türkçe şarkılar ve ilahi söyleyerek, bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Vali Tapsız yaptığı konuşmada, Suriyelilere Kilis halkının hiçbir ayrım yapmadan destek verdiğini belirterek, “Kilisliler, bir parça ekmeğini Suriyeli kardeşlerimizle paylaşmıştır. Suriye’de akan kanın bir an önce sona ermesini istiyoruz” dedi.

Bazı işadamlarının konuşmasının ardından akşam ve yatsı namazı kılındıktan sonra program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: