Hayırsever Kılıç Ailesince Yaptırılan Camiinin Yapımı Sürüyor

Atakent Bölgesinde büyük bir eksiği gidermesi beklenen ve hayırsever Kılıç ailesinde aile büyükleri adına yaptırılan...

Atakent Bölgesinde büyük bir eksiği gidermesi beklenen ve hayırsever Kılıç ailesinde aile büyükleri adına yaptırılan Hacı Bekir Kılıç Camiinin yapımı sürüyor.

Belediye Konutlarında Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yer alan ve hayırsever Kılıç ailesince yaptırılan Hacı Bekir Kılıç Camii'nin yapımı devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında yapımına başlanan, kaba inşaatı tamamlanan ve minaresi hızla yükselen Hacı Bekir Kılıç Camiinin yapımı hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Rumeli, Alipaşa ve Zafer Mahallelerinde ikamet eden vatandaşların sıklıkla dile getirdikleri cami talebine yanıt vermesi beklenen ve her 3 mahallede de yaşanan cami eksikliğini kısmen de olsa giderebileceği kaydedilen Hacı Bekir Kılıç Camii`nin en kısa sürede tamamlanmasını beklediklerini dile getiren mahalle sakinleri: “Caminin bir an önce tamamlanıp ibadete açılmasını bekliyoruz. Bölgenin önemli eksiklerinden biri olan camiinin yapılmasından dolayı mutluyuz. Hayırsever Kılıç ailesinin katkıları ile yapılan Hacı Bekir Kılıç Camiinin kısa sürede bitirilmesini ve ibadete açılmasını istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde hızlı bir şekilde yapımı devam eden Hacı Bekir Kılıç Camii inşaatının kısa sürede tamamlanacağı ve çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz