Hayırsever vatandaşın sitemi

Karslı hayırsever işadamlarından Hacı Sait İlbeyi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bir arsa bağışladı. Özel bir eğitim kurumu yapılacak olan arsanın protokolü valilik makamında imzalandı.

Karslı hayırsever işadamlarından Hacı Sait İlbeyi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bir arsa bağışladı. Özel bir eğitim kurumu yapılacak olan arsanın protokolü valilik makamında imzalandı.

Karslı hayırseverlerden Hacı Sait İlbeyi, merkez İstasyon Mahallesi'nde bulunan 9 bin 385 metrekare arsanın 6 bin 500 metrekaresini Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışladı. Valilik makamında yapılan görüşme sonunda Vali Mehmet Ufuk Erden ve Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın ile birlikte protokol imzalandı. Bağışlanan arsa üzerinde yapılacak olan eğitim kurumu mülkiyeti hazineye, kullanma hakkı ise Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek.

Reklam
Reklam

Kars Merkez Ölçülü köyü(vezin köy) Hemşerimiz H.Sait ilbey 2007 yılında kars kendi arsasından milli eğitim müdürlüğüne 9385 metre kare'den 6500 metre karesini milli eğitim müdürlüğüne okul yaptırmak için bağışta bulundu.

H.Sait ilbeyin 2007 yılında kars merkez istasyon mahallesindeki bağış yaptığı arsaya bir kazma bile vurulmadı.okul için 1 tuğla bile atılmadı.

Hayır sever H.Sait bey defalarca karsa gittiğini ve valilik ile milli eğitim müdürlüğü yetkililerine yaptığı riza sonuçsuz kaldı.

H.Sait bey editörümüz serkan a konuştu.

Ben 71 yaşındayım.yapmış olduğum bağışı herkes gibi memleketime faydalı olsun diye bağışladım.bu bağışımı okulun yapılmasını istiyorum.çünkü sağlığımda yapılan eseri görmek isterim.yetkililerden isteğim bağış yapan vatandaşlarımızın yolunu açın daha iyi bağış yapsınlar.lütfen öncelikle Başbakanımızdan ve kars millet vekillerimiz olmak üzere vali ve milli eğitim müdürümüze rıca okulu gözüm dünyada iken görmek istiyorum.yok Eyer yapılmasa ben yaptığım bağışı geri alıcağım.üzülüyorum çünkü memleketi için bir tuğla faydalı olan vatandaşlara değer verin.SAYGILARIMI SUNARIM.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: