Hayırsever Vatandaşlara Plaket Verildi

EDİRNE (AA) -  İpsala’da Çeltik Üreticileri Birliği tarafından İpsala Milli Eğitim Müdürlüğüne alınan araca katkı sağlayanlara  plaket verildi.

İpsala’da Çeltik Üreticileri Birliği tarafından İpsala Milli Eğitim Müdürlüğüne alınan araca katkı sağlayanlara plaket verildi. İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bir restorantta düzenlenen plaket töreninde yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iş adamlarının katkılarıyla araç alındığını belirtti. İpsala’da çeltik üreticilerinin her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade eden Gürbüz, "Cömert olun, kazanırsınız.Ben aracın alınmasına katkı sağlayan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Kaymakam Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz ve Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ali Ercan iş adamlarına teşekkür plaketlerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: