Hayırsever Vatandaştan Örnek Davranış

Van İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. H. Yusuf Güneş, bir vatandaş tarafından hastanenin bir odasının...

Van İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. H. Yusuf Güneş, bir vatandaş tarafından hastanenin bir odasının döşendiğini belirterek, diğer hayırseveri de bu hizmete dahil olmaya davet etti.

Dr. Güneş, kentte yaşanan depremlerin ardından az hasarlı olan hastane binalarını onardıklarını söyledi. Güneş, depremden bu yana sağlık hizmetlerine ara verilmediğini belirterek, “Bilindiği gibi Van’da yaşanan her iki deprem sonrası hastanemizde de ufak tefek hasarlar meydana gelmişti. Ancak hasta kabulüne hiçbir zaman ara verilmedi. Ağır kış şartlarında çadırlarda poliklinik hizmetleri devam etti. Görüntüleme, laboratuar hizmetleri ve acil hizmetleri aralıksız verildi. Aynı zamanda personelimize de barınma ve yemek ihtiyaçları açısından önemli rol aldı” dedi.

Reklam
Reklam

Dr. Güneş, bir hayırsever vatandaş tarafından hastanenin bir odasının döşendiğini belirterek, “Biz herkesin hastanemize sahip çıkması ve katkı yapmalarına önayak olarak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu farkındalığın da meyvelerini almaya başladık. Hayırsever Cevdet Başer ve eşi tarafından tek kişilik bir oda baştan aşağı yenilenerek, gereken tadilatı yapıldıktan sonra duşa kabin ve tüm mefruşatı yenilenerek hastalarımızın hizmetine sunuldu. Nitelikli oda sayımız arttıkça daha çok hastamız konforlu ve kaliteli hizmet alma imkanı bulacaktır. Hayırsever vatandaşları hastanemizde hizmete davet ediyoruz. Bu tür çalışmalar depremden sonra bizi motive edecektir” ifadeleri kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: