Hayırseverden 80 Adet Akülü Araç Bağışı

Hollanda'da yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 80 adet akülü araç, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'ne teslim edildi.

Hollanda'da yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 80 adet akülü araç, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'ne teslim edildi.

Hayırsever Metin Turgut Demirci'nin bağışladığı akülü araçlar, Yalova'ya getirildi. Akülü araçların depolandığı Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Murat Arslanhan, araçların teslimi için komisyon oluşturduklarını belirtti. Arslanhan, şunları kaydetti:

"80 tane akülü scooter tipi araçlar derneğimize hibe edildi. Biz de bir komisyon kurduk. Yalova'da herkes bu komisyonumuza başvurabilir. Komisyon araçlar için başvuran engellilerin durumunu değerlendirecek. O komisyon aracılığıyla dağıtımını gerçekleştireceğiz. İsim listelerini yetiştirebilirsek 10-16 Mayıs Engelliler Haftası içerisinde bir törenle dağıtımını gerçekleştirmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: