Hayırseverelerden doğumevine 30 bin TL’lik oda bakımı

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde hayırsever vatandaşlar tarafından bakımı yaptırılan 2 acil müşahede odası...

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde hayırsever vatandaşlar tarafından bakımı yaptırılan 2 acil müşahede odası ve hastane polis odasının açılışı yapıldı.

Hastanede düzenlenen açılış töreninde konuşan Başhekim Aydın Sarı, odaların modernize edilmesi konusunda hayırsever vatandaşların katkılarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Toplam 30 bin TL’lik bir katkı sağlandığını ifade eden Sarı, hayırseverlere teşekkür etti.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına yapılacak 200 yataklı yeni kadın ve doğum hastanesinin projesinin hazır olduğunu belirten Sarı, "Hastane TOKİ tarafından yapılacak. Bu sene zarfında bütçeye 2 milyon lira para konuldu. Bu miktar muhtemelen temel ile ilgili kısma gidecek. 2014 yılında binanın biteceğini düşünüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamaların ardından Ayşe Erkan Fettahoğlu annesi Perihan ve babası Abdülgaffar Erkan adına modernize ettirdiği odanın açılışını yaptı. Fettahoğlu, vefat eden annesinin vasiyeti üzerine müşahede odasını modernize ettirdiğini anlattı. Gültekin Oba da tarafından kendi adına yaptırılan odanın açılışını gerçekleştirdi. Hastane bahçesinde bulunan hastane polis odasını ise işadamı İbrahim Şamlı yeniledi.

İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş’ın da katıldığı törende hayırseverlere günün asına birer plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: