Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Anaokulu Hizmete Girdi

  Ankara’nın Çubuk ilçesinde, hayırseverler tarafından Yıldırım Beyazıt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği aracılığıyla yaptırılan anaokulu açıldı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, hayırseverler tarafından Yıldırım Beyazıt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği aracılığıyla yaptırılan anaokulu açıldı. Gülveren Anaokulu’nu ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yeni hizmete giren okul hakkında Okul Müdürü Mehmet Emin Işık’tan ve öğretmenlerden bilgi aldı. Yavuz Selim Mahallesi’nde yaklaşık 800 metrekarelik alana kurulan Gülveren Anaokulu’nun tamamının hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırıldığını söyleyen Gülveren Anaokulu Müdürü Mehmet Emin Işık, okulun yapımında emeği geçen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e ve okulun arsasını bağışlayan 75 yaşındaki hayırsever Hasan Hüseyin Arucan’a teşekkür etti. Yaklaşık 1000 metrekare kapalı alana sahip anaokulunun 800 bin TL’ye mal olduğunu kaydeden Işık, ’’Hayırsever Hasan Hüseyin Arucan amcanın okulumuzun arsasını bağışlamasıyla birlikte çalışmalara başladık. Sağ olsun Belediye Başkanımız Lokman Özden Bey ve ilçemizdeki hayırsever vatandaşlarımızın da büyük destek verdiği okulumuzu çok kısa bir sürede yaptık’’ dedi. Ziyarette minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Özden, ’’Bu tür yatırımlar ilçemiz için çok önemlidir. Eğitim her daim bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Elhamdülillah ilçemizde çok sayıda hayırsever vatandaşımız var, ancak daha da çok artmasını diliyorum. Çünkü eğitim beşikte başlıyor ve mezara kadar devam ediyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bunların eğitimini en iyi şekilde almalarının derdindeyiz. Okulumuzu her yönüyle çok beğendim. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak, dolayısıyla anaokulu eğitiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başta Okul Müdürü Mehmet Emin Işık ve öğretmen arkadaşları tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak okullarımıza her daim desteğimizin süreceğini belirtmek isterim’’ dedi. Yapılan proje doğrultusunda tamamlanan 4 katlı anaokulu 100 öğrenci kapasiteli anaokulu 20 derslikten oluşuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: