Hayırseverler Ve Yakınları İçin 'vefa Takvimi' Hazırlandı

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, hazırladıkları takvimde vakfa emeği geçen hayırseverlerin isimlerinin de...

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, hazırladıkları takvimde vakfa emeği geçen hayırseverlerin isimlerinin de bulunduğunu, takvimin aynı zamanda bir 'vefa takvimi' olduğunu söyledi.

Uşşaki Vakfı Şube Müdürü Ömer Yetişkin, vakfa emeği geçen hayatını kaybetmiş olan hayırseverler ve onların yakınlarının unutulmaması için 'vefa takvimi' hazırladıklarını belirterek, "1995 yılında kurulan vakıf var olduğu sürece bu takvimi yaptırmaya devam edecek. Böylelikle hayırseverlerimizi farklı bir teşekkürle mutlu etmiş oluyoruz. Bu takvimin yapraklarını her gün yemek dağıtım saatinde koparırken de o gün kimlerin adı geliyorsa, yüzlerce yoksullarımızla ellerimizi semaya kaldırıp, gözleri yaşlı minik minik çocukların, yaşlı ninelerin yürekten ettikleri duaları duymak gerek... Hadiste belirtildiği gibi, dua ibadetin ta kendisidir. Hazırlanan vefa takvimi sayesinde biz hayırseverlerimize vefat eden yakınlarının ölüm yıldönümüne 2-3 gün kala telefon açıp hatırlatmada bulunuyoruz. Bazıları bakliyat gibi çeşitli yardımlarda, bazıları da o günün yemeğinin bütün masraflarını karşılıyorlar ve yemek dağıtımında bulunup o günün atmosferini yerinde yaşayıp, yemek dağıtımından sonra vefat eden yakınını mezarında ziyaret etmeye gidiyorlar. Bunlar anlatmayla bitmiyor yaşamak lazım. Tüm hayırseverleri böyle farklı bir lezzeti tatmaya Uşşaki Vakfı'na davet ediyor, 2013 yılının dünyamıza huzur, barış, saadet ve mutluluk getirmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Basımı yine hayırseverlerin destekleriyle yapılan takvimin, hayırsever ailelere ve vakıftan yardım alan ailelere dağıtılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: