Hayırseverlerden Miniklere Çikolata Ve Meyve Suyu İkramı

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki Osman Önal İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden okulu yaptıran hayırsever Osman Önal ve...

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki Osman Önal İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden okulu yaptıran hayırsever Osman Önal ve İrfan Önal, öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2012-2013 eğitim öğretim yılında, okul öncesi ve 1’inci sınıf öğrencilerinin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya koyduğu uyum programı kapsamında okula başlayan minikleri okulu yaptıran hayırsever Osman Önal ve İrfan Önal ziyaret etti.

Osman Önal İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Traş, okulu ziyaret eden hayırsever İrfan Önal ve okula adını verdiği babası Osman Önal’ı öğrencilere tanıttı. İrfan Önal ve Osman Önal okula yeni başlayan tüm öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram etti. Traş, “Yarının geleceği olan çocuklarımıza daha güzel bir okul ortamı sunmak için çok çalıştık. Yaz dönemi boyunca yeni eğitim sistemi için çaba sarf ettik. Okulumuzu ilkokul ve ortaokul olmak üzere ikiye ayırdık. Sınıf ve çevre düzenlemelerimizi yaparak eğitime hazır hale getirdik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: