Hayırseverlerin Desteğiyle Okul Açığı Gideriliyor

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, hayırseverlerin eğitime desteğinin takdire şayan olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın geleceğine önemli katkılar...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, hayırseverlerin eğitime desteğinin takdire şayan olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın geleceğine önemli katkılar sağlayan işadamlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Cerrah, Almetsan ve Net Haddecilik firmaları tarafından yaptırılan Anadolu lisesi ve ilköğretim okulunun inşaatlarında incelemelerde bulundu. Her iki okulun da önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetişeceğini belirten Vali Cerrah; “Modern okullara ihtiyacımız var. Başlattığımız eğitim seferberliği neticesinde her iki okulumuzda hayırseverler tarafından yaptırılıyor. Hayırseverlerimiz bugüne kadar ilimizin eğitimine önemli katkılarda bulundu. Bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Çocuklarımızın geleceğine önemli bir katkı sağlayan işadamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

İnşaatı devam eden okullar hakkında da bilgi veren Vali Cerrah, “Önümüzdeki ay bitecek ilköğretim okulu laboratuarları hariç 24 derslik olacak. Anadolu lisesinin de, yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için çalışıyoruz. Bu yıl eğitimde 4+4+4 sistemine geçmemizden dolayı bu okullara ihtiyacımız vardı.”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz