Hayırseverlerin Yaptırdığı Derslikler Faaliyete Girdi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde iki hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan 1+1 derslik, Kaymakam Eyüp Fırat tarafından hizmete...

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde iki hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan 1+1 derslik, Kaymakam Eyüp Fırat tarafından hizmete açıldı.

Akçakale Kaymakamlığı'nın başlattığı ‘‘Okulumu Seviyorum Bir Taşta Ben Koyuyorum’’ adlı proje kapsamında Alıncık köyünde iki hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan 1+1 dersliğin açılışı yapıldı. Açılışa Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürdü Osman Gül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Seyhan, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Başak, Süleyman Şah Konaklama Tesis Müdür Yardımcısı Bekir Engül, öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı. Hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan derslikleri gezen Kaymakam Fırat okulda bulunan öğrencilere çeşitli oyuncaklar verdi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Fırat yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi Akçakaleli hemşerilerimizle ‘‘Okulumu Seviyorum Bir Taşta Ben Koyuyorum’’ adı altında bir proje başlattık. Akçakaleliler muazzam bir şekilde projeyi sahiplendi. Hayır, sever vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu sadece yapılan işlerden bir tanesidir 7-8 okulumuz hariç 101 okulumuzun tamamını elden geçiriyoruz. Biz bunun için 800 bin TL iş adamlarımızdan bir fon oluşturduk. Bu iş adamlarımız biz yanıltmadılar, sezon başından bu yana parça parça 40 okulumuzda yenileme yaptık çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sezon sonuna diğer kalan okullarımızı bitirmeyi hedefliyoruz. Ben buradan tüm Akçakalelilerden projemizi desteklemesini istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: