Hayrabolu Belediye Başkanı İrtem:

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, "İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak"

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, "İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi.

İrtem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin su şebekesi boru hattını yenileme çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Arıtma tesisi çalışmalarının da devam ettiğini belirten İrtem, "İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi. Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kapasitesinin tamamen dolduğunu belirten İrtem, 12 fabrikanın aktif faaliyet gösterdiğini ve 25 fabrikanın da kuruluş aşamasında olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İrtem, OSB bölgesinde açılan kuyularla su ihtiyacının temin edildiğini belirterek, bölgede faaliyet gösteren bazı fabrikaların arıtmalarının bulunduğunu ancak bölgeye genel bir arıtma tesisinin kurulmasının planlandığını kaydetti.

Muhabir: Muhterem Erkul / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: