Hayrabolu Belediye Başkanlığı “toprağın Bereketi” Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenledi

23-26 ağustos tarihlerinde yapılacak, 22. Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı etkinlikleri kapsamında bu...

23-26 ağustos tarihlerinde yapılacak, 22. Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı etkinlikleri kapsamında bu yıl 3. “Toprağın Bereketi” konulu fotoğraf yarışması düzenledi.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, fotoğraf yarışmasının konusunun Hayrabolu’da yaşamın önemli bir bölümünü oluşturan Tarım ve Tarıma Dayalı Ekonomisini ortaya çıkarmak, fotoğraf sanatının estetik bakışı ile toprağa bağlı insanların emeklerini, ürünlerini görüntülemek ve tarım aletlerinin tarıma kattığı katma değerleri belgelemek olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Dereceye girecek eserlere birinciye 2 bin, ikinciye bin, üçüncüye 500 TL ödül verilecek yarışmanın son katılım tarihinin 22 Ağustos olduğu bildirildi.

Yarışmaya katılacak fotoğrafçıların daha detaylı bilgiyi ve şartnameyi www.hayrabolu.bel.tr ve www.tefsad.org adreslerinden öğrenebilecekleri kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz