Hayrabolu Tmo’da Buğday Alımlarına Devam Ediliyor

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Amirliği buğday alımlarına haftanın 6 gününde devam...

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Amirliği buğday alımlarına haftanın 6 gününde devam ediyor.

Yetkililer bugüne kadar toplam 25 bin ton buğday alımı yaptıklarını, hergün yaklaşık 500 ton randevusuz, 300 ton randevulu olmak üzere 800 ton buğday alımı gerçekleştirildiğini belirtirken, randevusuz buğday teslimi için gelen çiftçilerin traktör ve römorkları uzun kuyruklar oluşturuyor.

Üreticilerden Saffet Erdem, bilgisayardan randevu almayı bilemedikleri için sıraya girdiklerini belirterek;” Randevu sistemi güzel ama ben becerip randevu alamadım. Sırada bekliyorum. Yaklaşık iki günde sıra gelerek buğdayımı teslim ediyorum. TMO ‘ya güvendiğim içinde ona teslim ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Uzun kuyruklar oluşan TMO’da bazı vatandaşların ise 38 dereceyi bulan güneşin altında traktör römorklarının altında uyuyarak sıranın kendilerine gelmesini bekledikleri gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz