Hayrabolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından, Hayrabolu Hükümet...

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından, Hayrabolu Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Garnizon Komutanı Albay Osman Kaan Özev ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, protokol üyeleri, askeri birliklerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Topçu Yüzbaşı İsmail Evren Yılmaz yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Reklam
Reklam

Tören askeri birliklerin geçiş töreniyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: