Hayrabolu’da Kurban Kesim Ücretleri

Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesim ücretlerinin...

Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesim ücretlerinin belirlendiğini açıkladı.

Orhan yaptığı açıklamada, komisyon tarafından ilçe merkezinde Alpullu caddesi girişindeki boş alanının kurban satış yeri olarak belirlendiğini, yalnızca belediye mezbahasında kurbanların kesilebileceğini, kesimi yapılan büyükbaş hayvan için 140 TL, küçükbaş hayvan için ise 40 TL kesim ücreti alınacağını belirtti.

Orhan, vatandaşların umuma açık ve uygun olmayan yerlerde kurban kesmemelerini, kesenler hakkında ise belediye zabıtası, emniyet güçleri ve çevre sağlık ekipleri tarafından cezai işlem uygulanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

ME-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: