Hayrabolu'da üç boyutlu resimler ilgi görüyor

Hayrabolu Halk Eğitim Merkezi'nde devam eden 3 boyutlu resim kursunda, kadınların yaptığı tablolar ilgi görüyor.

Hayrabolu Halk Eğitim Merkezi'nde devam eden 3 boyutlu resim kursunda, kadınların yaptığı tablolar ilgi görüyor.

Kurs öğretmeni Hanife Aybastı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 boyutlu resim (kağıt rölyef) kursuna 12 kadın kursiyerin katıldığını söyledi.

Kursta öğrettikleri üç boyutlu resimlerin ilginç görüntüleriyle herkesin beğenisini topladığını ifade eden Aybastı, şunları kaydetti:

"Kırtasiyelerden temin ettiğimiz 10 adet posterin bir araya getirilmesi ve şekillendirilmesiyle tablolarımızı oluşturuyoruz. Resimler büyükten küçüğe doğru boyutlandırılarak üç boyutlu resimlerimizi çöp şiş, silikon, keçeli kalem, top ütü kullanarak şekillendiriyor, son olarak vernikleyerek paspartulu çerçevelerle tablomuzu sergileyecek hale getiriyoruz. Kursumuzun sonunda düzenlenecek sergimizde yaklaşık 40 eser teşhir edilecek."

Reklam
Reklam

Aybastı, 280 saat sürecek üç boyutlu resim kursunun mayıs ayı sonunda tamamlanacağını dile getirerek, bir eserin yaklaşık bir aylık sürede ortaya çıktığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz