Hayri Bulazar’ın Acı Günü

Zonguldak İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hayri Bulazar annesini kaybetti.İl Sosyal Proje ve Etüt...

Zonguldak İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hayri Bulazar annesini kaybetti.

İl Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Hayri Bulazar uzun zamandan bu yana rahatsız olan annesi Nazire Bulazar’ı (79) kaybetti. Çaydeğirmeni beldesindeki camide düzenlenen cenaze namazında Zonguldak protokolü bir araya geldi. Nazire Bulazar Çaydeğirmeni beldesindeki Merkez Mahalle Camisinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından sevenlerin göz yaşları eşliğinde aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze namazına, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, DEİMDER Başkanı Aydın Çolpa, il ve ilçe belde milli eğitim personeli, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz