Hayrünnisa Gül, engelliler turnuvası ödül törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Konya'da düzenlenen Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvası'da...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Konya'da düzenlenen Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvası'da dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

Bera Otel'de düzenlenen ödül törenine katılan Gül, sporculara gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti. "Engellilerin başarısını gösterdiniz" diyen Hayrünnisa Gül, "Herkese örnek oldunuz. Her yarışta olduğu gibi bu yarışta da birinci var. Ancak burada azmiyle ter döken bütün sporcular kazandı. Sizlere teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ise yaptığı konuşmada, sporcuları kutladı. Programa katılan Hayrünnisa Gül'ün her zaman engelli vatandaşlara destek olduğuna vurgu yapan Doğan, "Bugün olağanüstü bir gün yaşıyoruz. Mevlana'nın 804. yıl dönümü nedeniyle iki organizasyonumuz vardı. Bunlardan biri Mistik Müzik Festivali, biri de 4 ülkenin katıldığı Uluslararası Rumi Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Turnuvasıydı. Bu iki organizasyonun böylesine güzel sona ermesine katkıda bulunduğu için değerli hanımefendiye teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Hayrünnisa Gül, turnuvada şampiyon olan Bosna Hersek ile ikinci olan İran ve üçüncü Irak takımlarına kupalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz