HAYTAP Üyelerinden İl Müftülüğü'ne Ziyaret

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, İl Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, İl Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Hayvan hakları ihlallerine karşı toplumu ve kurumları duyarlı hale getirmek için başlatılan "Anadolu İmdat Turu" kapsamında Nevşehir'e gelen HAYTAP üyeleri, Nevşehir Müftü Yardımcısı Ahmet Celalettin Altunkaya'yı makamda ziyaret etti.

HAYTAP Genel Başkan Yardımcısı Nesrin Çıtırık, Kapadokya Haytap Temsilcisi Burçin Durmuş, Aksaray Dohayko Temsilcisi Mehriban Doğan ve Trakya Haytap Temsilcisi Sertaç Kışin'in de hazır bulunduğu ziyarette Altunkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Altunkaya, hayvan sevgisi ve yaşam hakkının çok önemli olduğunu, İslam dininin bu konuya çok önem verdiğini anlatarak, Müftülük olarak konuyu özellikle Ramazan boyunca gündemde tutacaklarını, vaaz ve hutbelerde işleyeceklerini bildirdi.

Altunkaya, ziyarette bulunan HAYTAP ekibine Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Kur'an-ı Kerim Meali ve Hatim CD'si hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: