Haytap’tan Başbakana ‘imdat Mektubu’

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bursa Şubesi yöneticileri, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başbakan Recep...

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bursa Şubesi yöneticileri, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırılmak üzere 'imdat mektubu' verdi.

HAYTAP üyeleri 81 ilde AK Parti teşkilatlarını ziyaret ederek, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının iptalini istedi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bursalı hayvanseverler, Başkan Yardımcısı İbrahim Güney’e ‘imdat mektubu’nu teslim etti. HAYTAP üyeleri, mektubun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesini istedi.

Reklam
Reklam

HAYTAP Şube Başkanı Elçin Vildan Şenkaya, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun bazı maddelerini değiştirmek ve eklemek amacıyla hazırladığı kanun tasarısı sahipsiz sokak hayvanlarımız için katliam ortamı hazırlamaktadır” diye konuştu.

”KATLİAM TARİHE İNSANLIK SUÇU OLARAK GEÇECEKTİR”

AK Parti il başkanlıklarını 81 ilde aynı anda ziyaret ettiklerini bildiren Şenkaya, “Başbakanımıza verilmek üzere, ‘Sayın Başbakanımız, hayvan dostlarımızla da beraber yürümek istiyoruz biz bu yollarda. Hayvanlarımızı yok edecek yeni yasa için son umudumuz sizsiniz!” mesajını içeren mektup sunuyoruz. Bu kanun tasarısının aynen kabulü halinde yüzyılın katliamı başlayacak ve bu katliam tarihe bir insanlık suçu olarak geçecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: