Hayvan Otlatmaya Giden Çoban Ölü Bulundu

HAKKARİ (AA) - Şemdinli ilçesinin Derecik beldesine bağlı Kırca köyünde çobanlık yapan Burhan Evin, dağlık alanda kayalıkların dibinde ölü bulundu.

HAKKARİ - Şemdinli ilçesinin Derecik beldesine bağlı Kırca köyünde çobanlık yapan Burhan Evin, dağlık alanda kayalıkların dibinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre Evin, sabah koyunları otlatmak için evden çıktı ve uzun süre eve dönmedi. Bunun üzerine Evin'in hayati tehlikesinden endişe eden yakınları ve köylüler, hayvanların otlatıldığı mevkiye gitti. Otlayan hayvanların yanında Evin'i bulamayan köylüler arama çalışmalarına başladı ve bir süre sonra kayalıkların dibinde Evin'in cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından Evin'in cenazesini otopsi için Şemdinli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: