Hayvan Sever, Sokak Hayvanları Için Mama Ve Su Kabı Bağışladı

Kumluca Belediyesi ve Dostluk Gemisi Derneği (DOGEM) işbirliğiyle Kumluca'da başıboş hayvanlar için şehrin farklı noktalarına mama ve su kabı konulacağı

Kumluca Belediyesi ve Dostluk Gemisi Derneği (DOGEM) işbirliğiyle Kumluca'da başıboş hayvanlar için şehrin farklı noktalarına mama ve su kabı konulacağı bildirildi.

Kumluca'da sokaklarda bulunan sahipsiz hayvanların daha kolay beslenebilmeleri için Kumluca Belediyesi ve Dostluk Gemisi Derneği işbirliğiyle kentin belirli yerlerine mama ve su kabı konulması kararlaştırıldı.

Bunun üzerine hayvan sever Turan Karataş, sahipsiz başıboş hayvanlar için mama ve su kabı alarak Kumluca Belediyesi'ne müracaat etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur ve Dostluk Gemisi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, hayvanlar için alınan mama ve su kapların teslim aldılar.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Yardımcısı Songur, hayvan sever Turan Karataş'a duyarlığından dolayı teşekkür ederek, teslim alınan mama ve su kaplarının ilçede belirlenen park ve benzeri yerlere konulacağını söyledi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: