"Hayvana çarptım" dedi durmadı ama!

İş çıkışı piknik tüpünü doldurup aldığı ekmekleri evine götüren inşaat işçisi 28 yaşındaki Mustafa Kayış, plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu öldü.

Edinilen bilgiye göre, Keskin Yolu Kiremit Fabrikası önünde yerde yatan yaralı bir kişi olduğu ihbarını alan polis ve 112 Acil Servis ekipleri, bahse konu yere gitti. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, olay yerinde hayatını kaybettiği ve adının Mustafa Kayış (28) olduğu tespit edilen gencin vücudunun değişik yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi.

Bir görgü şahidi, bir dolmuş şoförünün Kayış'ın üzerinden geçtiğini belirterek, "Bir yolcu, 'yerde yatan insandı' dedi. Şoför de 'hayvan' diyerek yoluna devam etti. Sonradan bahse konu yerde bir şahsın öldüğünü öğrendim" dedi.

Reklam
Reklam

Maktulün cenazesi, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kayış'ın ölüm sebebinin kaza mı, yoksa cinayet mi olduğunun Cumhuriyet Savcılığı'nın yapacağı otopsinin ardından kesinlik kazanacağı bildirildi.

İHA