Hayvanat Bahçesi Hafta Sonu Doldu Taştı

Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi hafta sonu 17 bin kişiyi ağırladı. Hafta içi...

Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi hafta sonu 17 bin kişiyi ağırladı. Hafta içi gelenlerle birlikte ziyaretçi sayısı bir haftada 27 bine ulaştı.

Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi, ziyaretçi akınına uğruyor. 2012 yılının ilk 10 ayında Gaziantep Hayvanat Bahçesini 2 milyon 300 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı. Yüzlerce çeşit hayvan türüyle ilgi çeken hayvanat bahçesi özellikle Cumartesi ve Pazar günleri onbinlerce kişiyi ağırlıyor.

Reklam
Reklam

Hayvanat bahçesini de bünyesinde bulunduran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Celal Özsöyler, 2012 yılı içinde 3 milyon ziyaretçi hedeflediklerini belirterek,”Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçemizi 2012 yılının ilk 10 ayında 2 milyon 300 bin kişi ziyaret etmiş bulunmaktadır. Tabii Gaziantep’ten gelen yerel misafirlerimiz olduğu gibi Türkiye’nin değişik şehirlerinden gelen ziyaretçilerimiz de var. Ayrıca bazı Avrupa ülkelerinden de ziyaretçiler ağırlamaktayız. Bu sene 3 milyon ziyaretçi hedefliyoruz. 2011 yılında ziyaretçi sayımız 2 milyon 500 bin kişiydi. Bu rakamı henüz yıl bitmeden yakalamış durumdayız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: