Hayvanları Koruma Derneğinden Akın’a Ziyaret

Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan ve üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret...

Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan ve üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri ziyarette Bartın’daki sahipsiz hayvanlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, aşırı sıcaklar dolayısı ile su ve yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının beslenebilmeleri için ortak çalışma kararı alındı.

Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi yaptığı konuşmada, “Biz derneğimizi 2003 yılında kurduk. O zamandan bu yana bu işe canı gönülden Cemal Akın sahip çıktı. Barınağı çok iyi hale getirdi. Artık gözümüz arkada kalmıyor. Derneğimize de destekleriniz için teşekkür ediyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, “Hayvanlarımıza sahip çıkmalıyız Allah’ın verdiği canı taşıyan sahipsiz hayvanlarımızı hor görmemeliyiz. Biz belediye olarak yıllık 300 bin liranın üzerinde barınak giderleri için bütçe ayırıyoruz. Sizlere de elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz“ dedi.

Ardından sahipsiz hayvanlar için ne tür çalışmalar yapılabileceği görüşüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: