Hayvansever Kasaba Plaket

KOCAELİ (AA) - Karamürsel ilçesinde yaşayan kasap Ethem Turan'a, dükkanında çıkan kemik ve sakatatlarla sokak hayvanlarının beslenmesine yardımcı olduğu için plaket verildi.

KOCAELİ - Karamürsel ilçesinde yaşayan kasap Ethem Turan'a, dükkanında çıkan kemik ve sakatatlarla sokak hayvanlarının beslenmesine yardımcı olduğu için plaket verildi. Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Yönetim Kurulu Üyesi Selma Pilatin Pek, yaptığı açıklamada, hayvansever olarak bilinen Turan'ın, işlettiği kasap dükkanında çıkan kemik ve sakatatları derneğe ulaştırdığını ve hayvanlara karşı çok duyarlı davrandığını belirtti. Bunun diğer işletmecilere de örnek olmasını arzu ettiklerini anlatan Pek, "Bizler sokaktaki hayvanlara yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Kasaplardan aldığımız ürünleri ilk önce haşlıyor ve ondan sonra müsait bir yerde sokak hayvanlarına veriyoruz" dedi. Plaket için teşekkür eden kasap Turan ise hayvanları çok sevdiğini, hayvanların güzel ve huzurlu bir ortamda yaşaması için her türlü desteği verdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz