Hayvanseverler, Yaptırdıkları Kulübe Ile Hayvanları Soğuktan Koruyacak

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, hayvanseverleri “Bir Kulübe Bir Can” kampanyasına...

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, hayvanseverleri “Bir Kulübe Bir Can” kampanyasına katılmaya çağırdı. Kampanya ile hayvan severler, Türkiye’nin her hangi bir noktasında kulübe yaptırıp, sahipsiz hayvanları soğuktan koruyabilecek.

Soğuk nedeniyle ölen hayvan sayısının tahminlerin çok ötesinde olduğunu söyleyen Nesrin Çıtırık, “Onlar nasıl olsa sığınacak bir yer bulurlar.’ diye düşünmeyin. Asfalt ve betonla doldurduğumuz şehirlerde onlara sığınacak bir yer kalmadı.” dedi.

Reklam
Reklam

Çıtırık, kampanyaya katılarak, bir anne köpeğe yavrularını güven içinde büyütecek bir yuva, sokaklardaki evsiz hayvanlara başlarını sokacak bir sığınak sağlanabileceğini belirtti.
Çıtırık, şöyle konuştu: “Bitlis’ten Adana’ya, Muş’tan Edirne’ye kadar, ihtiyaç olan yerlerde kulübe yaptırılabilir. Destek olmak isteyenleri gönüllülerimizle ve kulübeyi yapacak marangozla irtibata geçiriyoruz. Kulübe yapılıyor, teslim ediliyor, fotoğrafları paylaşılıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler nesrincitirik11@gmail.com mail adresinden veya 544 829 12 51 numaralı telefonla bize ulaşabilirler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: