Hazine Müsteşarlığı'ndan Kütahya Valisi Çiftçi'ye Ziyaret

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Altun, ziyarette yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği (AB) destekleme programları kapsamında yürütülen bazı çalışmaları yerinde görmek amacıyla Kütahya'ya geldiğini söyledi.

AB fonlarıyla açılan Kütahya Kadın İş Geliştirme Merkezi'nde (KİŞGEM) incelemelerde bulunacağını belirten Altun, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıllarda bu merkezimiz AB fonları destekleriyle oluşturulmuştu. Şu anda Türkiye'de fonksiyonunu yerine getiren merkezlerimizden biridir. Dolayısıyla onu yerinde görmüş olacağız. Yine AB fonları destekli katı atık depolama sahası ile rehabilitasyon sahamızı, yani eski çöp sahamızın rehabilite edilmiş halini yerinde göreceğiz. Bu projemiz de başarılı bir şekilde tamamlandı."

Reklam
Reklam

Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Altun'a porselen fincan takımı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: