Hazır Beton Üreticileri İle Toplantı

Çevre ve Şehircilik Düzce il Müdürü Hasan Güven, hazır beton üretimi yapan firmalarla bir araya...

Çevre ve Şehircilik Düzce il Müdürü Hasan Güven, hazır beton üretimi yapan firmalarla bir araya geldi.

Düzce’de hazır beton üreticileri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Güven başkanlığında toplantı gerçekleştirildi Toplantıda Düzce’nin birinci derece deprem bölgesi olmasından dolayı daha güvenli, daha sağlam ve kaliteli konutlarda oturabilmek için hazır beton firmalarının büyük önem arz ettiği belirtilirken müteahhitlerin, yapı denetim firmalarının ve ustaların bu süreçte yapı elemanı olan hazır beton kullanımında hassas davranması üzerinde duruldu.

Reklam
Reklam

Toplantıda ayrıca Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerini daha sıklıkla ve ani olarak yapılacağı, akabinde olumsuzluk gözlendiğinde uyarıya gerek kalmaksızın 4703 Sayılı Kanun çerçevesinde cezai müeyyide uygulanacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: