Haziran 2014 aylık burç yorumları

Haziran ayında sizi neler bekliyor?

KOÇ BURCU

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bütün bir ay boyunca Merkür geri hareketi etkili olacak. Bunun 7-17 Haziran tarihleri arasındaki bölümünde evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde bir gözden geçirmede bulunacağız. Hassasiyet yoğun olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailevi konularla ilgilenmek, bazı meseleleri tekrar gözden geçirmemizde fayda vardır. Aceleci kararlar vermiyoruz.

İkinci geri hareket ise, özellikle yakın çevremizle alakalı konularda 17 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde önem taşır. Burada da iletişimin iç dünyamıza doğru yönelmesi görülebilir, ilişkilerimiz, eğitimle ilgili konularda ve yolculuklarda düşünmeden, üzerinde hesap yapmadan bir karar vermememiz gerekiyor. Bu iki gerileme hareketi bütün bir ayı kapsadığı için biraz beklemede kalacağız. Yuvamızla alakalı konular, çalışma hayatıyla ilgili meselelerin ev içinde ve yakın çevremizle bir arada tekrar ele alınması lazımdır.

Reklam
Reklam

13 Haziran tarihinde Yay burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda üç önemli konu kıymet taşıyor. Uzak yolculuklar, hayata bakış açımız özellikle kendi ideallerimize uygun şekilde hareket etmek istiyoruz. Fakat bazı meselelerin çok dikkatli ele alınması lazımdır. Eğer başka bir yere yerleşim, eğitim ve iş hayatıyla ilgili bir girişimde bulunmayı düşündüysek, bunların sonuçları anlamında beklemede kalabiliriz. Çünkü Merkür geri hareketi de söz konusudur. Özellikle ilişkilerde, mali ortaklıklarda ve parasal kazanç konularında getiriye bakılması lazımdır.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve bir hafta sonra yeni ay oluşacaktır. Bu seyir geri harekete denk geldiği için, 1 Temmuz'a kadar olan kısmında ev ve aile konuları üzerinde herhangi bir yeniliğe engel konulmaktadır. Yeni ayda ekilen tohumların sabırlı bir şekilde köklenmesi ve çiçeklenmesi için değerlerimize çok önem vermemiz lazımdır. Bu ayın genelinde ilişkilerin mali konularda kutuplaşmaya yol açabileceği, bu yüzden de hesabımızı iyi bilmemiz gerektiği, ailevi konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiği görülmektedir.

Reklam
Reklam

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: İlişkilerde ruhsal ve tensel çekim bir hayli güçlü. Birlikte özel paylaşımlarda bulunabilir, sözlerinizle, tavırlarınızla birbirinize ne kadar önem verdiğinizi hissettirebilirsiniz. Bekar Koçlar için bu hafta yeni biriyle tanışmak mümkün olacak. İletişim veya bir yolculukta karşılaşacağınız bir kişi dikkatinizi çekebilir. Fanteziler bir hayli güçlü. Ancak güven de çok önemli. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek.

9-15 Haziran haftası: Aşkta güvence, paylaşım, eşit haklar, ortaklaşa hareket etmek ve güç birliğinde bulunmak çok önemli. Hafta boyunca etkin görünümler altındayız. Öncelikle ilişkide bulunduğumuz kişinin iş ve mali durumuna bir bakmak lazım. Güven vermiyorsa içtenlik yoksa ve basit hareketler söz konusu olduğunda geri çekileceğiz. 14 Haziran tarihi bu açıdan biraz zorlayıcı geçebilir. İlişkideki dengeler bozulabilir.

16-22 Haziran haftası: Güneş bu hafta Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aşk hayatımızı ilgilendiren her konuda güven, teminat, ılımlı davranışlar bekleyeceğiz. Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım. İşte bunlar hem ailevi hem de özel dünyamızda karşımıza çıkabilecek kişiden veya şu anda beraber olduğumuz kişiden beklentimiz olacak. Ancak Merkür 17-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Söylenene, söylediklerimize dikkat edelim.

Reklam
Reklam

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketini göz önüne alınca, daha önce buluştuğumuz kişiyle tekrar bir araya gelebiliriz. İletişim önemli. Muhabbet etmek, şöyle dışarı çıkmak, biraz gezmek isteyeceğiz. Tanıştığımız kişinin veya sevgilimizin aktif, bilgili, neşeli biri olmasını isteyeceğiz. 25 Haziran tarihinde ikili ilişkilerde bir yandan hakimiyetçi tavırlar diğer yandan taviz vermeye dönük hareketler gözlemlenir. Bir anda kararlar verilir, sonra vazgeçilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, aile içindeki birlik ve beraberliğe verilen önemi işaret eder.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Güneş-İkizler burcunda, ancak 7-17 Haziran arasında Merkür geri harekette olduğu için, konuştuğumuz insanlara, söylenenlere dikkat edelim. Müzik ve sanatsal konularda 4 Haziran tarihi olumlu gözükmektedir.

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda da etkin bir haftadayız. Toplumsal ilişkilerimizi önemseyeceğiz. Gerçekçi düşünmek gerektiğini söylemeliyim. Eğer bir ortaklık ilişkiniz varsa, mutlaka mali konularda birbirinize karşı dürüst davranınız. Venüs yönettiği Boğa burcunda ilerliyor. Güven, istikrar, dürüst insanlarla çalışıyorsak, hiçbir sorun çıkmaz. Fakat iddiacı, her şeyi bildiğini söyleyen, bir de kendince karar veren bir ortakla anlaşmak zor olur. Bu hafta Yay burcunda oluşacak Dolunay ve diğer etkilere baktığımızda parasal konular çok daha öne çıkıyor. İşimizle ilgili bir dönüşüm, bir karar aşamasına gelebiliriz. Sakinlikle meseleleri ele alalım.

Reklam
Reklam

16-22 Haziran haftası: 17 Haziran itibariyle, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde oturup şöyle bir düşünmek lazım. Merkür, bu hafta ters hareketini İkizlerde sürdürecek. Hangi alanda çalışıyorsak onunla ilgili bilgiler edinmeli, doğru bir hamle için gerekli olanları tespit etmeliyiz. Aceleci davranmamalı, enine boyuna düşünmeliyiz. Güneş-Yengeç burcunda ev ve ailevi konular üzerinde durmamızı sağlarken, Merkür geri hareketi durup olan bitene bir bakmak gerektiğini gösteriyor.

23-29 Haziran haftası: Merkür geri hareketi devam ettiği için, işlerimizin takibini dikkatle yapmaya devam edelim. Bu hafta iş ortaklıklarının ev içinde konuşulması mümkündür. Şöyle bir gözden geçirebiliriz. Girişimlerde akıllıca hareket edelim. Venüs 23 Haziranda ikizler burcunda ilerleyecek. Bu da iki ortaklı bir işin göstergesi olabilir. İki iş üzerinde durabilirsiniz. Fakat ben Temmuz ortasına kadar bu meseleleri çok dikkatli şekilde ele almanızdan yanayım. Hayal kırıklığı yaşamamak için bu şart.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi açıdan bu hafta ufak tefek paralar elinize geçebilir. Sanatla uğraşanlar, mistik faaliyetler, ev, emlak, güzelleştirme alanında çalışanlar, insanlarla birebir iletişimde bulunanlar, haberleşme sektöründe çalışanlar için de maddi açıdan fırsatlar getirici bir hafta diyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı, aldığımızı verdiğimizi de bilelim lütfen.

Reklam
Reklam

9-15 Haziran haftası: Bu hafta her anlamda önemli enerjiler mevcut. Finansal ortaklıklarda tarafların çok dikkatli bir şekilde hareket etmeleri yararlıdır. Venüs Boğa burcunda gayet olumludur. Eğer her iki taraf da, dürüstçe hareket etmeyi ve ilerisi adına istikrarlı ilerlemeyi biliyorsa bu zorluklar güce dönüştürülür, kazanç elde edilir. Tam tersine, biri diğeri üzerinde baskı kurmaya kalkarsa zor olur. Gizli saklı işlerden kaçınmak lazım. Maddi konularda da alışverişlere dikkat etmemizde yarar var. Kazanç getirici işlere ağırlık verelim. Sorumluluklarımızı bilelim.

16-22 Haziran haftası: Bu hafta finansal konularda dikkatli bir şekilde hem evimizin ihtiyaçları hem de ailemizle ilgili gereksinimler üzerinde duracağız. Güven içinde yaşamak ve bir ev sahibi olmak isteyeceğiz. İşimiz emlak sektörü, ailelere yönelik hizmetler, güzelleştirme, üretimle alakalı bir alanda ise, kazanç anlamında neler yapabiliriz bunlar üzerinde duracağız. Aceleci kararlar vermeyeceğiz. Merkür geri hareketi iş görüşmelerinde dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.
23-29 Haziran haftası: Mali konularda özellikle ortaklıklar söz konusuysa dikkatli olacağız. İş görüşmelerinde bize sunulan şartlara bakacağız. İşin içinde para varsa, bizim de temkinli olmamız dağılmamamız gerekiyor. Hem Merkür geri hareketi hem de Venüs-İkizler geçişi, zaten özen göstermenin işareti. Hesap yapacağız, artıları eksileri gözden geçireceğiz. Böylece Temmuz ortasına kadar bir yön tespit edeceğiz.

Reklam
Reklam

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-12-16-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

Yeniay : 20-21-22
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 7-8-9
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


BOĞA

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ayın tümünde geçerli Merkür geri hareketi iki ayrı burçta oluşacaktır. İlk gerileme hareketi Yengeç burcunda 7 - 17 Haziran tarihleri arasında olacaktır. Çevreyle olan iletişimde, eğitimden iş girişimlerine kadar kendimizi ifade etme yönünde biraz hassasiyetle olayları ele almamızı sağlar. Etrafımızdaki insanlarla olan bağlantılarımızda algılama yönünde içe dönük düşünüyoruz. Birçok durumu gözden geçireceğiz. Subjektif düşünmek mümkündür. Aile ve değerlerle ilgili konularda hassasiyet yüksek olabilir. Ama bu gerileme hareketlerinin her zaman için bir onarım olduğunu belirtirim. Yakın çevremizle olan bağlantıda belirli bir opsiyonla düşünmemiz gerekebilir. Eğer bir çevre değişimi düşünüyorsak, bu tarihler arasında beklemede kalıp hesap kitap yaparak, özellikle de artı ve eksileri iyice tartarak hareket etmekte, biraz daha düşünmekte yarar görüyorum.

Reklam
Reklam

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise mali konularda olayları iki ayrı yönlü ele alalım. Getiri ve götürü hesabımızı iyi yapalım. Alışverişlerimizde dikkatli olalım, bilinçli hareket edip riskten uzak durmaya çalışalım. Paramıza sahip çıkalım ve yatırım konularında da piyasa şartlarını mutlaka gözetelim.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda hukuk ve yasalarla alakalı konularda, borç alacak meselelerinde ve başkalarıyla ortaklaşa olan mali konular üzerinde belli bir gerilim yaşanabilir. Bu dolunayın bir başka yanı, bizden başka düşünen insanlarla olan aramızda kutuplaşmanın meydana gelmesi nedeniyle yaşanacak gerilimi işaret etmesidir. Burada çok dikkatli ve sakin bir şekilde olaylara yaklaşmakta fayda vardır. Risk almamakta ve ilişkileri iyi düzenlemekte yarar görüyorum.

21 Haziran tarihinde burcunuz ile uyumlu görünüm yapacak güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor. 27 Haziran tarihinde yeni ay oluşuyor. Yeni ay oluştuğu sırada Merkür geri hareketi devam ettiği için doğal olarak biz de çevre ilişkilerine önem veriyor, aceleci kararlar vermiyoruz. İletişime en çok dikkat edilecek bir zaman dilimindeyiz. Yeni bir ilişki ya da yeni bir iş konusunda karşımızdaki insanı çok iyi tanımamız ve onu anlamamız gerekiyor. Gerilimden uzak durmamız gereken bir aydır.

Reklam
Reklam

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Venüs burcunuz üzerinde ve siz bir hayli çekici kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. 4 Haziran gecesi gayet olumlu. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Geçmiş meseleleri bir daha gözden geçireceğiz.

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü olumlu gözüküyor. Venüs desteğiyle dürüst, güvenilir insanlarla karşılaşırsınız. İlişkinizle alakalı konular üzerinde düşünürsünüz. Yapıcı davranırsınız. 13 Haziran tarihi ikili ilişkilerde test zamanıdır. Güven ve huzuru önemsersiniz. Karşı tarafın da kırıcı davranmadan, eğer problem varsa çözüm bulmasını beklersiniz. İleriye yönelik hedefler koymaktan yanasınız. Uzun zamandır birlikte olan çiftler bu tarihteki gerginliğin üstesinden kolayca gelirler. Ancak inatlaşan çiftlerin dikkatli olmasında yarar var.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Aşk hayatımızla ilgili konularda değerlerimizi, kriterlerimizi, seçeneklerimizi tekrar gözden geçirmemizde yarar var. Bu gerileme, bizim için şu andaki mevcut ilişkimizdeki iletişimi ve sağlamlığı tespit etmemizde yararlıdır. Venüs burcumuzda ilerlediği için, bizi güçlendiriyor. Böylece yaş tahtaya ayak basmamış olacağız. Güneş-Yengeç burcunda bu hafta seyrine başlıyor. Yakın çevremizde bulunan kardeşlerimizle, ailemizle ve can bildiğimiz kişilerle yakından ilgileneceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta fiziksel, duygusal ve finansal konularda ilişkinin sizi tatmin etmesi gerekiyor. Her açıdan duruma bakıyorsunuz. Bu da yine sağlam düşünen biri olduğunuz için gayet doğal. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Aile olma, güvenli bir yaşam sürme, duyarlılık, çevresel ilişkiler, değerli bulduğunuz her şeye sahip çıkacak, başkalarının da bunlara önem vermesini bekleyeceksiniz. 27 ve 29 Haziran olumlu. Ancak iş ilişkilerinde 25 Haziran tarihi zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Venüs'ün desteğiyle imajınız gayet güçlü. Hedefinize uygun şekilde ilerleyebilirsiniz. Sanat, mistik konular, yazı ve edebiyat, güzel yiyecekler, elit ortamlarda bulunarak insanlar gayet güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Ilımlı ve kendinize güvenli duruşunuzla isteklerinizi kabul ettirebilecek güce sahipsiniz.

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü yapılacak görüşmeler umut vericidir. Girişilen işlerde sağlamlık aranır ve buna göre değerlendirmeler yapılır. 13 Haziran tarihinde iş ortaklıkları, sözleşmeler, yasal davalar, eski çözümlenmemiş meseleler sizi biraz uğraştırır. Biz güven ararız, huzur bulmak isteriz, ilerisini düşünürüz. Muhatabımız olan kişi anlaşmaya gönüllü değilse hem finansal hem iş hem de mali konularda rest diyerek kesip atabiliriz. Eğer en başından bu yana işinizden, ortaklığınızdan memnunsanız, bu hafta mali konularda ve yapılacak değişimler için anlaşmaya varırsınız. Haftanın nasıl geçeceği biraz da bu tarihe kadar yaşananlara göre sonuçlanacaktır. Eğreti olan gider, sağlam olan kalır.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde olumlu bir görünüm var. Karşınıza bir teklif çıktığında, öncelikle nasıl bir çevrede, ortamda çalışacağınızı veya kimlere hizmet götüreceğinizi bilmeniz lazım. Bunları etraflıca gözlemlemekte yarar var.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde iş ilişkilerinde sizi rahatsız eden durumlar oluşabilir. Çalışma ortamındaki insanlara, şartlara uyum sağlamak zor olabilir. Bu sağlığınızı da etkilediği için, benim değerlerim bunlar diyerek belli bir mesafe koyabilirsiniz. 25 Haziran tarihinde sıhhatinize dikkat etmenizde yarar var. Biriken sıkıntılar veya problemler uyumsuzluğu çok daha fazla arttırabilir. Dikkatli olmak gereken bir tarih.

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal konularda hesabınızı iyi yapınız. Şansınız iş ve aşk konusunda bu hafta gayet güçlü. Fakat mali anlamda yanlış kararlar vermemek için aceleci davranmayınız. Mal satın alırken özellikle teknolojik aletlerde garanti belgesi almayı unutmayınız. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı bilmemiz lazım.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın mali konularda da etkili olduğunu söylemek isterim. Özellikle 13 Haziran tarihindeki görünümler ve Dolunay bizim de şapkamızı önümüze alarak düşünmemizi gerektiriyor. Bir getirisi olmayan tam tersine her açıdan yoran ortaklıklar sözleşmeler sona erebilir. İleriyi vadeden, huzur veren, güven uyandıran her şey kalıcı yönde sağlamlaştırılır. Sağlığımıza özen göstermemizde yarar var. Çalışma hayatında taviz vermek zorunda kaldığınız durumlar sizi stres altına sokabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İki ayrı iş üzerinde düşünüyorsanız, dağılmadan işlerinizi takip ediniz. Kazancınızı risk altına almayınız. Akıllı ve mantıklı bir şekilde şu andaki bütçenizi gözden geçirmenizde yarar var. Çevre değişimi, kardeşlerle alakalı, ev ve aileye yönelik her konuyu maddi anlamda da, artı ve eksileriyle tartmak, incelemek lazım.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda Venüs-İkizler geçişi 23 Haziran itibariyle etkili olacak. Hem iletişim hem ilişkilerimizde parasal meseleler de belirleyici bir unsur. İki ayrı yerden geliriniz varsa, bunun bir tanesi devre dışı kalabilir. Huzursuz olduğunuz yerle çalışmayı bırakabilirsiniz. 25 Haziran tarihi bu anlamda stresli gözüküyor. Maddiyat nedeniyle ya uyum göstermek zorundasınız veya yeter artık diyerek bitirebilirsiniz. Ancak Merkür geri hareketinde bunun yapılması yanlış olur.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-14-18-19-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-10-16-30
Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

Yeniay : 22-23-24
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 9-10-11
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


İKİZLER

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ayın tümünde yöneticiniz Merkür'ün geri hareketi söz konusu olacaktır. 7-17 Haziran tarihleri arasında parasal konularda, 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında da kişisel kararlarınız ve girişimde bulunmak istediğiniz meseleler üzerinde, hesabınızı çok iyi yaparak, risk almadan, piyasanın durumuna göre hareket etmekte yarar vardır. İletişimde belirli bir durgunluk meydana gelebilir, bunu bir onarım süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Gereksiz alışverişlerden kaçınabilirsiniz. Kişisel anlamda da söylediklerimize dikkat edelim, bağlantıda bulunduğumuz insanlarla alışverişlerde dinlemeyi mutlaka bilelim.

13 Haziran tarihinde karşıt burcunuz Yay'da bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda, özellikle partnerinizle aranızdaki konularda belirli bir anlaşmazlık, her iki tarafın da birbirini dinlememesi, agresif bir tutum olabilir. Bazı meseleleri gözden geçirirken duygusal düşünme, iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Dolunay, bir durumun sonlanması anlamında söylense de aslında dolunay gelinen noktayı tüm açıklığıyla görebilmeyi sağlayıcı ve tamir etmede yararlı bir unsurdur. Gerilime ve anlaşmazlıklara mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Abartılı tepkilerde bulunmadan beraberliğimizi tamir etmeye çalışmak son derece kıymetlidir.

21 Haziran tarihinde güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. 27 Haziran'da da bir yeni ay oluşuyor. Fakat ayın genelinde, yöneticiniz geri harekette olduğu için, özellikle mali konularda hesabı çok iyi bilmemiz gereken bir zaman dilimidir. Hassasiyet çok yüksektir, hep kendimizden yana düşünebiliriz. Bu yeni ayda ailevi konulardan ilişkilere kadar etrafımızda olan biteni çok iyi gözlemleme yapmamız gerekiyor.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.

9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.

16-22 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda iç huzurunuzu bozan ve sizin kriterlerinize uymayan durumları tekrar bir gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Çünkü üstünü örttüğünüz, gizlemek zorunda kaldığınız, kendi dünyanız sınırları içinde yaşadığınız her türlü sıkıntı, güzellik vb. duyguların analiz edilmesi gerekiyor. İleride yaşanması muhtemel olan artı ve eksiler tespit edilirse, yanlışa düşmemiş, doğruya yönelmiş oluruz. Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında burcunuzda geri harekette olacak. Aşk hayatınızı birebir ilgilendiren meseleleri çok iyi düşünmek lazım. Ani kararlardan kaçınınız.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu iyi gibi durabilir. Ancak Merkür geri hareketi devam etmekte. Bu hafta aşkta hızlı gelişmelerin işaretçisi. Sosyal hayatın birebir içinde olmak isteyeceksiniz. Bu aynı anda iki kişiyle tanışmak, iki ilişkiyi sürdürmek veya biriyle sorununuz varsa, başkasıyla olup kafanızı rahatlatmak gibi.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

9-15 Haziran haftası: İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.

Her türlü karar, girişim veya oluşumların iyi gözlemlenmesi şart. Mantığımızı belli konularda odaklayarak tespitlerde bulunma zamanıdır. Bir mesele üzerinde durup mevcut hale bakma, son haftalarda yaşananları ele alma, kararlarınızı tekrar bir tartma yönünde de geri hareket faydalıdır.

23-29 Haziran haftası: Haftanın iş anlamında öne çıkan tarihleri: 25 ve 29 Haziran. Mevcut işimizi sürdürürken, yan bir gelir olarak istediğimiz bir başka işi de yapmaktan yanayız. Merkür geri hareketi, ardından Venüs burcunuzda ilerlerken bunlar üzerinde iyice bir düşününüz. Sanat ve mistik konular, yaratıcı tüm faaliyetler ilgi alanınızda yer alabilir. Bu hafta iş ilişkileri, tanışmalar, mali konular üzerinde düşünmek çok akıllıca olur.

PARA

2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.

16-22 Haziran haftası: Maddi konularda 18 Haziran tarihindeki görünüm, bizim hesaplarımızı, girişimlerimizi, harcamalarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Paramızın bir kısmını ödeyip, daha sonra diğer kısmı ödeyeceklerini söyleyebilirler. Ancak bizim bunun takibini iyi yapmamız lazım. Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş güven içinde yaşamak ve paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmenin yararlı olduğunu söylüyor.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili bir hafta. 27 Haziran tarihindeki Yeniay, gerçekçi bir şekilde parasal konular üzerinde düşünmeniz, analiz etmeniz, kazanç elde etmek amaçlı doğru bir iz üzerinde yürümeniz anlamında önem taşıyor. Disiplinli bir şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda verdiğiniz kararların olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-16-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-18-19
Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28
Yeniay : 24-25-26-27
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 11-12-13
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


YENGEÇ

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Haziran ayının tümünde Merkür geri hareketi etkili olacaktır. Özellikle 7 - 17 Haziran tarihleri arasında hassasiyet bir hayli yüksek olabilir. Etrafımızdaki insanları, yaşadığımız ülkeyi, düzeni, dünya görüşünü bir hayli sahiplendiğimiz için, dışarıdan gelebilecek tepkilere karşı açıkçası çok fazlasıyla hassas olabiliriz. Bu nedenle de duygusal yönden rahatsız olacak şekilde hareket etmeye yöneltebilir bizi. Diğer taraftan da bu dönemde bizim için kıymetli olan hususları, sınırları, iletişimi de gözden geçireceğiz. Bu bir onarım sürecidir.

İkinci hareket ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada biraz gerginlik, dedikodu, sinirlenme, sözel anlamda kısıtlanma durumları olabilir. Yanılmamak için ortam şartlarına iyi bakılmalıdır.

13 Haziran tarihinde çalışma hayatıyla ilgili olacak konularda etkili olacak bir dolunay meydana gelir. Genelde Yay burcu dolunaylarında biraz abartı var. Kendi ideallerimizi savunmak, fikirleri biraz abartılı bir şekilde dile getirmek söz konusu olabilir. Bu dolunayda ileriye dönük hedefler ve aşk hayatı da önem arz ettiğinden, etrafımızdaki meseleleri bilinçli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Sakin ve ılımlı olalım, abartılı yaklaşımlardan kaçınmaya dikkat edelim.

21 Haziran tarihinde Güneş burcunuz üzerinde ilerlemeye başlıyor. Güneş hayatın merkezidir, canlılık ve yenilenmedir. Yeni ay da her zaman için bir bakıştır, karar verme sürecidir. Ancak geri hareket de olduğu için yaşamda önem verdiğiniz değerleri güvence altına almak isteyeceğiz. Dışarıdan bir etkiyle karşılaştığımız zaman hemen kendi kabuğumuza çekilme söz konusu olabilir. İletişimi güçlü tutabilirsek, konuları daha sakin bir şekilde ele alabilirsek bu ayı olumlu bir şekilde değerlendirebiliriz.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Bu haftayı sevdiğimiz dostlarımızla bir araya gelerek, güzel ortamlarda bulunarak değerlendirebiliriz. Huzur, ılımlı yöndeki paylaşımlar bizi rahatlatıcı olacaktır. Genelde çok kalabalık, gürültülü yerleri tercih etmeyiz. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde burcunuzda geri hareketine başlıyor. Sorunları bazen halledilir diyerek geçiştiririz bazen de birçok mesele aklımıza takılır, bir türlü işin içinden çıkamayız. Bir daha dönüp olan bitene bakalım.

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk etkili görünümü 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. İlerisi adına ilişkimizi ilgilendiren konular üzerinde sakin bir şekilde düşüneceğiz. Partnerin de baskıcı tutumundan mutlaka kaçınması gerekecek. Herkesle anlaşırken, birbirinizle anlaşamıyor olmak garip değil mi? Haftanın tüm burçlar açısından en etkili tarihi 13 Haziran. Bu tarihte size zevk veren, rahatlatan, huzurlu kılan kişi ve aktivitelere daha fazla önem vermek, hayatı güzel yanlarıyla hissetmek istiyorsunuz. Ancak iş, sağlık ve ilişki konularında bir mucize lazım diyeceksiniz. Dolunay, abartılı hareketlerin, konuşmaların bir işe yaramayacağını işaret ediyor. Gerginlikler en çok yuva ve ilişki konularında etkili oluyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Ailevi, yuvanız, çocuklarınız ve duygu dünyanızı ilgilendiren konuları çok fazla irdeleyebilirsiniz. Her meseleyi iki yönlü düşünür fakat uygulamaya gelince hangisi doğru veya yanlış karıştırabilirsiniz. Zihinsel anlamda rahatlamak için, düşüncelerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Birilerinin size karşı olduğunu, yanlış düşünceler beslediğini, hakkınızda konuşulduğunu düşünürsünüz. Ancak bunlar doğru veya yanlış mı, yoksa sadece sizin bir varsayımınız mı? Bunları çok iyi incelemek, gözünüzle görmedikçe, kulağınızla duymadıkça inanmamalısınız.

23-29 Haziran haftası: Venüs İkizler burcunda seyrine başlıyor. Hem yüzeysel hem derinlikli bir şekilde ilişkileri gözden geçirmek zor olabilir. İkilem içinde, hangi şekilde düşünmek gerektiğini bilemezseniz, kendinizi bir hayli yorarsınız. Öncelikle kışkırtmalara, gereksiz konuşmalara, birilerinin dolduruşuna gelerek, sürekli olayları deşeleyerek hareket etmeyiniz. İçsel bütünlük çok önemli. Bunun sağlanması için laftan sözden uzak durmalısınız. Çalışmak, bilgilenmek, ilgilendiğiniz alanlarda kendinizi geliştirmek varken, birilerine kafanızı takmayınız. 27 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, kendinize yeni hedefler belirlemenizi sağlayıcıdır. 29 Haziran tarihinde özellikle ilişkilerde bilinçli olmakta yarar var.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta kişisel anlamda ilgimizi çeken konulara ağırlık verebiliriz. Olumlu paylaşımlarda bulunmak, rahatlamak, kendimizi güvende hissetmekten hoşlanırız. İş sorunlarımız varsa, bunu bazı arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuşabiliriz. Eğer iş arıyorsak şöyle bir piyasayı araştırırız. İş görüşmelerinde tam olarak kendimizi ifade etmemiz, öne sürmemiz kolay olmasa da, Venüs-Boğa burcunda insanları etkilememizde yardımcı olur. 6 Haziran tarihinde iş meseleleri bizi biraz rahatsız eder. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Görüşmelerde hemen karar vermeyelim. Garantiyi önemseyelim.

9-15 Haziran haftası: Haftaya aslında olumlu başlıyoruz. Etrafımızla olan alışverişimiz, bağlantımız güçlü. Ancak 13 Haziran tarihinde iş konularında, sağlık, ailevi, iş ortaklığı meselelerinde dirençle karşılaşabiliriz. Değerlerimize öyle sıkı sıkıya sarılırız ki, kutsal kabul ederiz. Fikirlerimizi iş ortamında ve çalıştığımız insanlarla paylaşırken, Dolunay etkisi altında zaman zaman abartabiliriz. Hoşgörülü davranmakta zorlanırız. Yüzeysel meselelere kafamızı takıp gereksiz ayrıntılarla kendimizi üzeriz. Oysaki enerjimizi hoşlandığımız aktivitelere, dostlarla birlikte olmaya, biraz şöyle dışarı çıkıp hava almaya, kavgadan ve negatif insanlardan uzak durmaya versek, bu haftayı rahat geçirmiş oluruz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde, hedeflerinizi ve kişisel anlamda ortaya koymak istediklerinizi destekleyici, size moral kazandırıcı, iç dünyanızda güveni sağlayıcı olumlu bir görünüm var. Huzur ve emniyet, etrafınızdaki insanların davranışları, kendinizi iyi hissetmenizde yardımcıdır. Güneş burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Sizin değer verdiğiniz, koruduğunuz, sakındığınız her şey iki misli önemli hale geliyor. Merkür geri hareketi, sizi biraz yorabilir. Hem huzur arayıp hem de kendi kendinizi huzursuz ederseniz kafanızı karıştırmış olursunuz.

23-29 Haziran haftası: 25 Haziran tarihinde ev-iş arasındaki dengenin bozulmasına, gerginliklere, çıkışlara ve agresif tarzda hareketlere karşı çok dikkatli olmak gerekiyor. Bir yandan her şeyi dengede tutacağım diye çabalarken diğer taraftan tepki göstermek, birilerinin dolduruşuna gelerek kararlar vermek çok yanlış olur. 29 Haziran özellikle, işlerinize, amacınıza, kendi içinizdeki bütünlüğe önem veriniz. Özel hayatınıza dikkat ediniz. Kendinize sahip çıktığınız sürece kimsenin sizi kışkırtması mümkün olmaz. Gizli saklı işlerden kaçınınız.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda biraz dikkat etmekte yarar var. Hesap dışı ödemeler, gelir-gider dengesizliğine sıkılırız. Ancak sosyal yaşamdaki güzel paylaşımlarla kendimizi mutlu edebileceğimiz enerjilerimiz var. Bunlar biraz olsun kafamızı dağıtmamızı yardımcı olacaktır.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da dikkatimizi çekebilecek bir haftaya adım atıyoruz. Kazanç evimizin yöneticisi Güneş hala ikizler burcunda ilerlemekte ve doğal olarak biz de gereksiz masraflar veya dalgalanmalar yaşıyoruz. İş anlamında sorunlarımız olduğu için, pek de açılmamakta yarar var. 13 Haziran tarihindeki Dolunay, hesabı bilmek gerektiğini gösteriyor. Sizin biraz da paranıza sahip çıkmanızda yarar var. Maddeci biri değilsiniz fakat bazen hesabı bir hayli şaşıyorsunuz. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz de bunda etkili oluyor.

16-22 Haziran haftası: Güneş, 21 Haziran itibariyle burcunuzda ilerleyecek. Mali konular üzerinde çok daha fazla duracaksınız. Riskten uzak, güven içinde yaşamak arzunuz yükselecek. Değerlendirme yaparken para kıstas haline gelecektir. Eğer mali gücünüz yüksekse, kendinizi çok daha huzurlu hissedersiniz. Yetersiz ise, kaygılanırsınız.

23-29 Haziran haftası: 27 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, maddi konularda güvence sağlayan işlere yönelmenizi, üretmek ve aile bütçesine katkıda bulunmak amaçlı kararları işaret ediyor. Disiplinli olmak, araştırmak, yaratıcı düşünmek gerekiyor.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-18-19-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-20-21
Aşkta En Şanslı Günler : 10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30
Yeniay : 1-2-27-28-29
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 13-14-15
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


ASLAN

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ayın en önemli olgusu Merkür'ün geri hareketidir. İki ayrı burçta gerçekleşiyor. 7-17 Haziran tarihleri arasında iç dünyamızda hassasiyet yoğun olabilir. Ailevi konular, kişisel meseleler üzerinde içe yönelme söz konusu olabilir. Her şeyi hassasiyet ile ele alabiliriz. Güçlü sezgilere karşın alınganlık görülebilir. Kendinize güven hissiyatı verici ritüellere yönelmenizi tavsiye ediyorum.

İkinci geri hareket 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında olacaktır. Bu da özellikle hedeflerle ilgili konularda ve sosyal ilişkilerde önem taşır. Çevreyle olan irtibatta durgunluk oluşabilir. Yeni iş girişimi veya bir proje öne sürmek istiyorsak, kişisel anlamda da ilişki içerisindeysek, ortam şartlarına ve kişilere fazlasıyla dikkat etmeliyiz. Yolculuklar ve eğitim konularında da hesabı son derece iyi bilmek gereklidir.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, aşk hayatı, aile meseleleri, yaşam aktiviteleri konusunda hassasiyet göstermeye yol açabilir. Abartılı hareketler, fanatik söylemler burada da görülebilir. Aşk hayatıyla ilgili konularda partnerin içinde bulunduğu konular bizim de keyifsiz olmamıza yol açabilir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşacak. Bu dönem ailevi meseleleri bilhassa ilgilendiriyor. Biz de geri planda ailemizle ilgili konuları mutlaka gözden geçirmeliyiz. Beklemede kalmamızda yarar vardır. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, gizli saklı durumları çok bilinçli şekilde ele almamızda yarar gördüğümüz bir zaman dilimindeyiz. Günlük rutin işlere yönelmek, çok fazla zorlanmamak, dışarıdan gelecek bir tepki karşısında karşı bir davranışla kutuplaşmamak ve bilinçli olmak gereken bir aydır.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu, Güneş-İkizler burcunda, gezip görmek, konuşmak, bağlantı kurmak, fikirlerimizi paylaşmak, kısa geziler, yaz tatili için planlamalarda bulunmak isteyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ertelemeler olabilir.

9-15 Haziran haftası: Bu haftaki görünümler ve Dolunay, tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken noktaların işaretçisidir. Aşk açısından ben çok da zorlayıcı bulmuyorum. Bilakis bir tanışmanın, fikirsel anlamda anlaşmanın, bir arkadaşlığın, aşkta hayatın anlamını fark edeceğiniz bir ilişkinin belirleyicisi olabilir. Devam eden birliktelikte yüzeysel düşünmeyip, birbirinizin düşüncelerine saygı duyuyorsanız pekala güzel bir hafta geçirebilir. İş ve maddi konularda ise dikkatli olmak gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve sizler ailevi konular, duygusal yaşam, ruhsal gelişim, güven duygusu, hayatın içinde yaşanan her türlü gelişimi sağlıklı bir şekilde düzenlemek, verimli hale getirmek yönünde ele almalısınız. Koruduğumuz ne olursa olsun, öncelikle bizim kendimizle olan temasımız kıymetlidir. Siz kendi içinizde sürekli bir şeyleri dert ediniyor, kimseyle paylaşmıyor ve içinize atıyorsanız, bu tarih itibariyle kuruntu ve endişeleriniz artar. Onun için lütfen ruhunuzu serbest bırakın, geçmişi deşmeyin, hassasiyetin dozunu iyi ayarlayın, akışta kalın.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihindeki Venüs-İkizler geçişi ilişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Bu dönemde Merkür gerilediği için, kişisel anlamdaki kararlarımızı mutlaka akıllıca ele almamız lazım. Günü birlik arkadaşlıklar tamam ancak uzun süreli bir ilişki için mevcut enerjiler çok olumlu değil.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Haftanın başında iş hayatımızda paylaşımların, güven unsurunun ve işteki huzurun önemi büyük. Maddi ve manevi anlamda kendimizi rahat hissetmekten yanayız. Sanat, sağlık, mistik konularla yakından ilgileniriz. İşin stresini üzerimizden atabileceğimiz aktivitelerde bulunuruz. Bilgilenmeyi önemseriz. Çeşitli seminerlere katılırız, kurs görürüz. İnsan ilişkilerine, iletişime dayalı alanlarda çalışanlar için de olumlu enerjiler mevcut. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İletişimde yavaşlama, içsel gözlem, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde hassas olacağız.

9-15 Haziran haftası: 9 Haziran tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde geleceğinizi garanti altına almak amaçlı düşüneceksiniz. Şu andaki mevcut işiniz size bunu sağlamıyorsa, çok fazla yorulup, bir de iş ilişkilerinde problemler oluşuyorsa tabii ki biraz dikkat edeceğiz. 13 Haziran tarihi ise çok önemli. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir, bir aile kurmaya veya ailemizi geçindirmeye yetişmiyorsa canımız bir hayli sıkılabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bir yandan huzur ve güven ararken diğer taraftan sorumluluklarımız bizi sıkıştırır. İş görüşmeleri veya bağlantılarında çok iyi düşünmemiz gerekir. Sıkı çalışma, yoğunluk sağlığımızı zorlayabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.Sizler de hedeflerinizi tekrar mantıklı bir şekilde ve dağılmadan gözden geçiriniz. Daha önce verilmiş kararlarınızı ele alarak, olur ve olmazlarını tespit etmeye çalışınız. Amacınız hangi alanda ilerlemekse ona göre bilgi edinmeye çalışınız. İşinizle ilgili ani kararlar vermeyiniz. Huzur ve emniyetiniz, maddi ve manevi açıdan durumunuz tatmin edici mi? Buna bir bakınız.

23-29 Haziran haftası: Venüs 23 Haziran tarihinde İkizler burcunda ilerleyecek. Bir yandan da Merkür geri hareketi devam ediyor. İş anlamında birçok kişiyle bir araya gelebiliriz. Görüşmeler, toplantılar, hızlılık, aktivite yoğundur. Fakat kalıcı tarzda kararlar alınmaz. Belli bir tarihe kadar devam eder. Bu tarihte size geri dönülür. 25 Haziran tarihinde hem başkalarıyla uyumlu olmak hem de kendi istediğiniz işleri yapmak gerginlik yaratabilir. Birileri buna karşı çıkabilir, sizin de işinize pek gelmediğinde itiraz edebilirsiniz. Ekiple hareket etmek size güç kazandırır.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda mesleği sanat, mistik, yazı, edebiyat, danışmanlık, yaşam koçluğu gibi olanlar için enerjiler parasal anlamda destekleyicidir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yatırımda bulunmak, borçlanmak, kredi çekmek gibi meselelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Ortaklaşa işlerde para hesabını iyi yapınız. Ödemelerinizi de bu hafta geciktirmeyiniz.

9-15 Haziran haftası: Maddi konular tabii ki işimize bağlı olduğu için, bu haftaki görünümler altında eğer bir sorun meydana gelirse parasal anlamda da bizi etkileyici olur. genelde aileyle ilgili bir maddi konu bu hafta epeyce gündemi işgal eder. Mal paylaşımı, satış-alış, yatırım, borçlarımız gibi geniş alanda akıllıca hesaplamalarda bulunmak lazım. İlerisi adına güven verir mi veyahut bizi sıkıştırıcı olabilir mi diyerek düşünmek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Mali işlerinizi, hesaplarınızı, alacaklarınızı ve kazanç konularını dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. Parasal hiçbir meselede, ani karar vermeyiniz. Risk altına girmeyiniz.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda iki yönlü enerji söz konusu. 29 Haziran tarihinde öncelikle hiç kafanızı karıştırmadan maddi konularda akıllıca bir analiz şart. Kaygan bir zemin üzerindeyiz. Mali anlamda bir belirsizliğe adım atmamak lazım. Hele ki ortaklaşa kazançlarda, yatırım konularında, mutlaka iyi bir hesaplama şart.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 10-16-22-23
Aşkta En Şanslı Günler : 12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6
Yeniay : 2-3-4-29-30
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 15-16-17
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


BAŞAK

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ay yöneticiniz Merkür'ün, İkizler ve Yengeç burçlarında olmak üzere iki ayrı geri hareketi söz konusudur. Yöneticiniz olması vasfıyla iletişim konularında özen gösterilmesi gereken bir dönemdir.

7-17 Haziran tarihleri arasında ileriye dönük hedefler ve amaca uygun girişimlerde bulunma, sosyal aktiviteler yönünde bir yavaşlama dönemindeyiz. Burada hassasiyet yoğun olabilir. Yapılmak istenenler gözden geçirilmeli, aceleci kararlar verilmemelidir. Geri hareketin ikinci bölümü ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasındadır. Bu da kariyer hayatıyla ilgili konular üzerinde önemlidir. Otoritelerle olan ilişkileri çok güçlü tutmak gerekir. Dinlemek, anlamak, aceleci hareket etmemek, iyi planlamak ve sorumlulukların farkında olarak çalışmakta yarar görüyorum.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay aileyle ilgili meseleler üzerinde bir hayli önem taşıyor. Merkür geri hareket zaman diliminde olduğumuz için, çok aceleci bir karar veremiyoruz. Taşınma, satın alma, yuvayı ilgilendiren konularda beklemede kalarak gözlemde bulunmak gereklidir. İletişime önem verilmelidir. Yeni tanışılan ve hayatı birleştirmeyi düşünülen kişilere hemen evet yanıtı vermemek gerekiyor. Bu dolunayda abartıdan da uzak durulmalıdır.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Yapılması planlananlar iyi ölçüp biçilmelidir. Kendi bakış açımızla hayatı ele alacağız halbuki tam tersinedir. Yapmamız gereken bütün ortam şartlarını, önerileri, seçenekleri bilinçli şekilde ele alarak kararları vermek gerekir.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Eğer yeni biriyle tanışmışsak, ondan etkilenmemiz mümkün. Görüşleri, tavırları, aklı başında hareketleri ve sağlamlığı ile dikkatimizi bir hayli çekecektir. Uzun zamandır ilişkisi olanlar, bu hafta romantik ve huzurlu ortamlarda bir arada olmaktan mutluluk duyacaklardır. Bu anlamda 4 Haziran günü ve gecesi daha olumlu gözükmekte. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında güven unsurunu mutlaka gözeteceğiz.

9-15 Haziran haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle, eğer ilişkimizde sorunlar varsa, lütfen oturup iyice bir düşünelim. 13 Haziran tarihinde önceden kararlaştırılmış yolculuklar iptal edilebilir. Maddi bir zorluk veya bazı meselelerin kafanızı kurcalaması bunda etkendir. Çevremizdeki insanlara bu hafta güvenmekte zorlanacağız. Ailevi konularda etkili olacak Dolunay, genelde gereksiz meselelerin büyütüleceğinin işaretçisi olabilir. Hoşgörülü olmakta yarar var. Ailenizle ilgili konulara dikkat ediniz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm rahatlatıcı ve güzellikleri kendinize kolayca çekebilmenizi sağlayıcıdır. Hem yakınlarınızla hem de düşünceleri, yolu aynı olan insanlarla olumlu bağlantılarda, sevgi alışverişinde bulunabilirsiniz. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu da eski dostlarımızla teması, can bildiğimiz insanlarla olan muhabbetimizi ve güven içinde yaşamanın kıymetini bize hatırlatıyor.

23-29 Haziran haftası: 29 Haziran tarihi hayli ilginç. Sanki kafamızı karıştıran bir ilişki yüzünden ne yönde karar vermemiz gerektiğini bilemiyoruz. Bir yandan duyarlıyız, kaybetmek istemiyoruz, diğer taraftan kendi kendimize engel koyuyor bu iş olmaz diyoruz. Kafamızda onlarca düşünce var. Parasal ve iş konuları bizi öylesine etkiliyor ki, belki de bu yüzden ilişki anlamında tutarlı ve dengeli davranmakta zorlanıyoruz.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili meselelerde iki ayrı görüşmede bulunabiliriz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de çok dikkatli bir şekilde güven olgusunu gözetmemiz lazım. Ortaklaşa işlerde de çok iyi düşünülmelidir.

9-15 Haziran haftası: İş konularında da etkili olacak Dolunay, internet yoluyla yapılan iş başvurularında mutlaka şartları iyice gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. İşverenlerle aranızda hoşgörü yetersizliği, fikirsel problemler yaşanabilir ve bunlar işimizde huzursuzluğa, gereksiz polemiklere sebebiyet verebilir. İş yoğunluğu çok artabilir. Ancak Dolunay öncelikle ailevi konulara önem vermenin, işlerinizi de buna göre ayarlamak gerektiğini gösteriyor. Belki mevcut işinizdeki değişimler ailenizi de yakından ilgilendiren hale gelebilir. İki ayrı işle uğraşıyorsanız ailenizi ihmal etmeniz mümkündür. Bunlara dikkat edelim.

16-22 Haziran haftası: Kariyer hayatınızla ilgili konularda etkileyici Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İşlerinizi dikkatli bir şekilde yapabilmeniz için, öncelikle dağılmamak gerekiyor. Hangi iş üzerinde çalışıyorsanız, onunla ilgili noktaları gözden geçirmeden, başka bir işe başlamayınız. İş tercihlerinizi yaparken hem maddi hem de güven olgularınızı önemseyiniz.

23-29 Haziran haftası: Venüs İkizler seyri 23 Haziran tarihinde başlıyor. Merkür ikizler burcunda geri harekette. Bu demek oluyor ki, iş ilişkilerimizi de dikkatle gözlem altına alacağız. 27 Haziran tarihide Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, hedef belirleme, güvencenin önemini işaret ediyor. Böylece bir yandan maddi yönde rahatlamak diğer taraftan kalıcı işleri tercih etmek gerekiyor. 25 Haziran tarihindeki görünüm, mali konularda zorlayıcı. Nakit sıkıntısı ve ödemeler bizi sıkıştırabilir.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda şansımız 4 Haziran civarında olumlu gözükmekte. Eşimizden veya daha önceki bağlantılarımızdan kazanç elde edebiliriz. Ödemelerimizi yapabiliriz. Gereksinimlerimizi alabiliriz. Venüs, burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, sizi maddi açıdan destekleyecektir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de hesabımızı bilmemizde yarar var.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta genel olarak tüm burçlar için bir dikkat içermekte. Maddi açıdan işimizin durumu, yeni kararlar veya sorun çıkartan meseleler keyifsizlik yaratabilir. Maddi konularda karar vermekte zorlanabiliriz. Bazen oldukça çelişkili düşünürüz. Dengeli bir bütçe yapmak, buna uymak zor olabilir. Kafamız karışabilir. İşimizden elde ettiğimiz geliri arttırmak amaçlı faaliyetler zamanla yerine oturacaktır.

16-22 Haziran haftası: Ortaklaşa kazançlar ve işinizden elde ettiğiniz gelirle alakalı olarak çok iyi bir analiz yapmak gerekecek. 18 Haziran tarihinde olumlu bir görünüm var. Bu mali anlamda rahatlatıcıdır. Ancak bir iş bağlantısı kuruluyorsa, bir proje önünüze gelirse veya siz yeni bir değişim düşünüyorsanız, lütfen çok dikkatlice analiz ediniz.

23-29 Haziran haftası: 23, 25 Haziran tarihleri zorlayıcı gözüküyor. Bir yandan nakit para ihtiyacımız var diğer taraftan bir borcun altına girsek, iş durumumuz veya elimize geçenle ödemek kolay olmayabilir. Finansal anlamda ölçümüzü kaçıran, bizi sıkıştıran insanlarla konuşmamız, anlaşmamız gerekecek. Buna zorunluyuz. Bu da bizi rahatsız edebilir.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-14-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 12-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 14
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8
Yeniay : 4-5-6-7
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 17-18-19-20
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


TERAZİ

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ay tüm burçlar için Merkür geri hareketinin son derece etkili olduğu bir zaman dilimidir. İki ayrı burç üzerinde oluşacaktır.

7-17 Haziran tarihleri arasında kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde mutlaka bilinçli bir şekilde gözden geçirmeye ihtiyacınız vardır. Değerlerimiz ve fikirlerimiz üzerinde bir hayli hassas ve subjektif düşünüyoruz. Fakat şartların da çok iyi biçimde farkında olmamız lazımdır. Benim tavsiyem, geri hareketi bir onarım süreci olarak görmeniz ve iş hayatınızla ilgili konularda biraz daha sakin düşünmede bulunmanız.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, şehir dışı yolculuklar olabilir. Planımız böyle bir döneme denk geldiğinde aceleyle karar vermemek gerekir. Tanıdığımız kişilerle bağlantımız daha fazla olacaktır. Güven duygusu burada önemlidir. İş, eğitim, yerleşim yeriyle ilgili konularda da hesabı mutlaka iyi bilmek gerekir.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunay özellikle yakın çevremizle ilgili konular üzerinde etkilidir. Tanıdığımız kişilerle ilgili çabuk hareket etmek isteyeceğiz, duygularımız çoğu zaman abartılı olabilir. Ancak bu sürecin en önemli etkisi iletişimde kutuplaşmanın önüne geçmektir. Etki-tepki şeklindeki davranışlara mahal vermemek gerekiyor. Dolunay mali konularda da son derece önemlidir. Yatırım konularını iyi tartmakta yarar görüyorum.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda ilerleyecektir. Ardından 27 Haziran günü yeni ay oluşacak. Yeni ay, Merkür geri hareketine rastladığı için bizim de çalışma hayatımızla ilgili konularda, ailevi meselelerde, görev alanımızla ilgili konularda bilinçli bir şekilde duruma bakmak lazımdır. Hassas düşünebiliriz ancak iletişimsel anlamda bir gerginlik yaratacaksa başkalarını da dinlemekte yarar vardır.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi yeni bir yakınlaşmanın işaretçisi. Bu kişiyle yazışarak, telefonlaşarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bir araya gelebilirsiniz. Evlilik tarzı konularda tam olarak güvenmemiz zor olabilir. İlişkimiz devam ediyorsa, partnerimizle bu tarihte bazı meseleler üzerinde konuşabiliriz. Fikir paylaşımında bulunabiliriz. Birbiriniz üzerinde baskı kurmadan, özgürlüklerinize saygı duyarak iletişimin önemi büyük. Kısa geziler hoşunuza gidecektir. Fakat Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu aradaki süreçte güven olgusunu mutlaka ön planda tutalım.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar olarak zorlayıcı bir haftaya adım atıyoruz. Öncelikle ailevi ilişkilerde veya iç dünyanızda yaşanan bir takım problemleri büyüterek içinden çıkılmaz hale getirmemek lazım. Bilakis birlikte çözüm bulunmalı, bu krizler aşılmalıdır. Bu hafta finansal iletişim veya bir takım sebeplerle beraberliklerde sorunlar çıkabilir. Sadakat, güven, sevgi ve huzur ilkesine dayalı olmayan aile veya ilişki birliği bozulabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Dolunay, uzak yakın akrabalarla olan sorunlar, eğitim veya ticari konularda yaşanan sıkıntılar, fikirsel anlaşmazlıkların ortaya çıkabileceği zamanı gösteriyor. Oysaki bu Dolunayda kardeşler, aile, akraba ve eş ile olan problemlere eğilip güzelce anlaşmaya çalışılsa pürüzler ortadan kalkabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Sizler bu süreçte tanıştığınız insanlar hakkında hemen karar vermeyiniz. Tanımaya, bilgilenmeye, araştırmaya önem vererek, görüşlerini, tavırlarını, fikirlerini dikkatli inceleyerek tespitte bulunmaya çalışınız. Kimdir, neyin nesidir bir bakalım. Yaşamı ele alış şekli, ahlaki anlayış, aile yapısı, gelenek ve görenekler ve dil farklılıklarına saygı gösterelim.

23-29 Haziran haftası: İlişkilerde test haftası diyebiliriz. Görünümlerin bir çoğu, ilişkisine renk katabilen, arkadaşlık yönünü besleyen, birbirine baskı uygulamayan çiftlerin bu testi geçeceğini gösteriyor. İlişkisi olmayanlar için sorun görmüyorum. Çünkü karşı cinsle olan bağlantılarda kişiler birbirlerini ilginç bularak arkadaşlık yapabilirler. Problemli çiftler açısından sen ve ben dengesinin her an bozulması mümkün. Venüs bu hafta ikizlerde seyrine başlıyor. Kolayca arkadaşlık kurabiliriz, eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle olsam diye düşüneceğiz. Merkür gerilediği için, bize düşen gerçekçi olmak.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Çalışma hayatınızı, sağlığınızı ilgilendiren konularda pek huzurlu değilsiniz. Ortamdaki kişilerin ne yaptığını bilmeyen halleri bazen canınızı sıkabilir. Eğer mesleğiniz sanatsal, evcil hayvanların bakımı, makyaj, masaj ve insanların sorunlarına psikolojik destek vermek amaçlı bir alanda ise, 4 Haziran tarihi olumlu gözüküyor. Şu sıralarda Mars burcunuzda ilerlediği için sizi bir anlamda destekliyor ancak tam olarak tatmin değilsiniz. Bazen dar bir alanda, belli kişilere hizmet vermenin sıkıntısını yaşamaktasınız. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileme hareketinde olacak. İş konularında hemen karar vermemek, garantiyi önemsemek lazım.

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda 13 Haziran tarihi diğer alanlarda olduğu gibi önemli gözüküyor. Ve birçok problemin altında yatan sebeplere baktığımızda, aile ve parasal konular, güven olgusu çok önemli. Yay burcunda oluşacak Dolunay, kiminle olursa olsun bir konuyu mantıklı bir şekilde ele almadan, ben bilirim tarzı konuşmamak gerektiğini gösteriyor. Bu haftaki görünümler evdeki anlaşmazlıkları tetikleyici veya verilen kararların hem mali hem de iş yönünde ele alınması gerektiğini gösteriyor. Sağlık yine önemini koruyor.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm ve ardından 21 Haziran Güneş-Yengeç burcu geçişi iş hayatında çıkarların, insanların birbiriyle olan ilişkilerinin, maddi ve manevi anlamdaki güvencemizin daha fazla önemsenmesini sağlıyor. Sadece iş ile sınırlı kalmayıp çalıştığımız sektörün piyasadaki yeri, nefes aldığımız dünyayı her şeyi derinlikli gözden geçiriyoruz. Teminat istiyoruz, huzur bulmak istiyoruz ve yarınlarımızı bilmekten yanayız.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Ekip halinde iki proje üzerinde yapılan çalışmalar, hem okumak hem bir işe girmek, iletişime dayalı işler, kültürel etkinlikler ön planda olacak. Genelde iki ayrı işte koşturacağız. Ancak bir hazırlık süreci gibi değerlendirmeliyiz. Çünkü Merkür geri hareketi devam ediyor. Uyumlu olmak lazım. Eğer yaptığımız iş, insanlarla yüz yüze olmamızı gerektiriyorsa, başkalarının fikirlerine saygı duyacağız. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Mesleki alanda çok kırılgan olmamak, kendinden emin bir duruşla işimize sarılmak gerekiyor.

PARA

2-8 Haziran haftası: Mali konularda açıkçası çok olumlu bir akışı olan haftada değiliz. Aybaşı oluşu hepimizin maaşlarını aldığı bir zamandır. İşte bu tarz gelir söz konusu. Mesaiye kaldıysanız ufak bir miktar ödeme alırsınız. Borçlarınızı ödersiniz ve gereksinimlerinizi karşılaşırsınız. Günü birlik yapılan işlerden komisyon veya ufak miktarlarda elinize para geçebilir. Sağlık giderlerinizi karşılarsınız.

9-15 Haziran haftası: Parasal konularda da bir hayli etkili haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde ailenizle aranızda bir mal taksimiyle ilgili konuşmalar geçebilir. Taşınma veya çevre değişimi yaşanabilir. Aileniz veya sizin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Miras, hisseli olan paralar veya hukuksal konular üzerinde durulabilir. Bütün bu meseleler mantıklı bir şekilde ele alınmalıdır. Aceleye getirilmemeli, çatışmalara, çelişkilere karşı dikkatli olunmalıdır.

16-22 Haziran haftası: Bu hafta ortaklaşa kazancımız üzerinde duracağız. İşimizden elde ettiğimiz gelir veya elimize geçen miktarla geçinebiliyor muyuz yoksa dış desteklere ihtiyacımız oluyor mu? Yetersiz imkânlar, düşük kazanç doğal olarak insanı rahatsız edebilir. Araştıracağız, soruşturacağız, başka işler düşüneceğiz. Ancak Merkür geri hareket döneminde ani kararlar vermeyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Parasal anlamda iki ayrı işten gelir elde etmek yönünde girişimlerimiz olabilir. Ancak gelir-gider dengesini de iyi muhafaza etmek lazım. Harcamalar artabilir.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-16-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 1-14-20-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10
Yeniay : 7-8-9
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 20-21-22
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


AKREP

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Ayın tümünde Merkür geri hareketi önem taşımaktadır. İlki 7-17 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcundaki geri hareketidir. Bu dönemde değerlerimiz konularında çok hassas düşünebiliriz. Bazen duygusal anlamda da alınganlığımız ön planda olabilir. En ufak bir sıkıntıyı yüreğimizde hissedebiliriz. Böyle bir devrede hayati kararlar vermemek gerekir. Yeni bir adım atma anlamında etkin bir zaman dilimi değildir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise İkizler burcunda gerileme meydana gelecektir. Bu da ortaklaşa finansal konularda etkilidir. Başkalarıyla para veya manevi anlamda bir ilişkimiz varsa, hesabı çok iyi bilmek gerekir. Çok acil kararlar vermekten kaçınılmalıdır.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Maddi kazancımızla ilgili konular, yatırımlar gibi amaçlarla yapılan görüşmelerde belirli bir hassasiyet oluşabilir. İstediğimiz haberleri almakta gecikme yaşanabilir. Bunlar doğal karşılanmalıdır. Borçların ödenmesi veya alacakların tahsili konusunda biraz sıkıntılı olabilir.

21 Haziran tarihinde Güneş burcunuzla uyumlu bir görünüm yapıyor. Değerlere sahip çıkmak konusunda etkili bir Güneş geçişidir. 27 Haziran'da ise aynı alanda, aynı konular üzerinde bir yeni ay oluşuyor. Fakat geri hareket devam ettiği için, bu dönemde ilişkide bulunduğumuz kişileri ve beklentileri bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Verilen sözler tutulmayabilir bunları çok doğal karşılayalım. Bir seyahat düşünüyorsak beklemede kalabilir, bir sonraki aya ertelememiz gerekebilir.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Partnerinizle romantik bir gece için emrinize amade enerjiniz var. Birbirinizle güzelce anlaşabilirsiniz. Ayrıca dışarıda bir yemek yiyebilir, sinemaya gidebilirsiniz. Evde de hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz size karşı daha ilgili davranır. Yeni tanışanlar için de haftanın hoş bir günü olarak dikkat çekiyor. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli değil mi diye bir düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar için önemli bir haftaya adım atıyoruz. Burada önemli olan, yapıcı ve sahiplenici şekilde hareket edilmesidir. Temeli sağlam olan beraberliklerin güçlenmesi mümkünken, anlaşmazlık yaşayan çiftlerin aralarındaki gerilim artabilir. Yanlış ve doğru olanların kefede tartıma zamanıdır. Kişisel farklılıkları, bir bütünün yarısıyız şeklinde ele alabilirseniz, almaya gönüllüyseniz, problemleri düzeltilmesi gereken unsurlar olarak görebilirseniz bu haftayı güçlenmiş bir şekilde bitirirsiniz. Karşılıklı inatlaşmalar, sürekli bir şeyleri kurcalanması stres yaratıcıdır ve bir işe de yaramaz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm, ilişkimizde huzur ve güvenin yükselmesini ve aramızdaki sorunları ılımlı bir şekilde ele almamızı sağlayacaktır. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Birbirimizin görüşlerine saygı duymamız ve ailevi değerlerine, aradaki farklılıklara ılımlı bir şekilde yaşlaşmamız gerekecek. Daha çok bağlanacağız, sevdiklerimizi koruyacağız. Onların yanında olmak isteyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu haftanın en etkin tarihi 29 Haziran. Bir yanıyla bizi rahatlatan, olumlu yönde güven duymamızı sağlayan gelişmeler, diğer taraftan ilişkimizde hala yerli yerine oturmayan iletişim sorunları yine kendini hatırlatacak. Kafamız karışacak. Gönlümüz sürdürmekten yana ancak bu dengesiz ilişkinin canımızı bir hayli sıktığı da aşikar.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi bu haftanın iş konularında etkili tarihidir. Hem mali konuları hem de ortaklıkları birebir ilgilendiren meseleler üzerinde durabilirsiniz. İş sözleşmenize uymayan işlerde bulunmanız istendiğinde buna karşı çıkabilirsiniz. Serbest çalışanlar için bu hafta mali konular önem taşıyor. Baskı altında kalmak size göre değil. İş ortamındaki zorluklar, sağlığınız tümüyle kıymetli sizin için. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. İş anlamında çok olumlu bir hafta diyemeyiz. Sanat, sağlık, mistik alanda çalışanlar için 6 Haziran tarihi aktif ve başarılı geçebilir. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta iş ortaklığı ve sözleşmeli çalışanlar açısından dikkate değerdir. Bir süre önce işe başladıysanız ve başarılı bir grafik çizdiyseniz işverenleriniz sizinle çalışma koşulları ve para konusunda görüşebilirler. Eğer problemli bir işiniz varsa veya başka bir planınız varsa, işiniz sizi tatmin etmiyorsa ayrılmaya kalkışabilirsiniz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Eğitim ve yeni projeler, işler hakkında çok iyi düşünelim. 13 Haziran tarihi bu anlamdaki gelişmeleri işaret ettiğinden dikkatli olmamız gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Kariyer hayatımızı ilgilendiren her konuda bilgi ve tecrübelerimiz önem taşıyacak. Eğer bir alanda deneyimimiz yoksa, yetersiz bir donanıma sahipsek, okuyacağız, araştıracağız ve kendimizi geliştireceğiz. Güven içinde yaşamak adına ve yarınlarımız için daha dikkatli seçimlerde bulunacağız. Yüksekokul ve işe girme sınavları bu dönemde önem taşıyacak.

23-29 Haziran haftası: Görüş yapımıza uymayan insanlarla aramızda uyum sorunu yaşanabilir. Bu haftanın en önemli tarihi 25 Haziran. Hem birileriyle uzlaşmakta güçlük çekebiliriz hem de baskı altında kaldığımızda ani kararlar verebiliriz. Aklımız başımızda olmalı. Yüksekokul veya işle ilgili seçeneklerin çok dikkatli şekilde yapılması lazım. Çünkü bir yandan okuyup bir yandan çalışabiliriz. Şu andaki mevcut işimizi sonlandırmayı düşünebiliriz.

PARA

2-8 Haziran haftası: Mali anlamda çok da olumlu veya aktif bir hafta değil. Ortaklaşa yapılan işlere dikkat edelim. Bir de günü gecikmiş borçlarımızı ödeyelim. Sağlığımızla ilgili laboratuvar tetkikleri için bir miktar para ayırabiliriz. Aybaşı olması sebebiyle diğer burçlar gibi ödemelerimizi yapabiliriz.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın en etkili görünümleri 9 ve 13 Haziran tarihlerinde oluşacak. Mali konularda özellikle Yay burcundaki Dolunay önem arz ediyor. Kişisel veya ortaklaşa kazançlar anlamında finansal durumumuza gerçekçi bir şekilde incelememiz lazım. Ne gibi zorlanmalar yaşanır, bunları 13 Haziran tarihinden önce bütçemizi, mali konuları, ortaklıkları, alacak ve borçlarımızı tetkik ederek tespit edebiliriz. Parayı hayatın merkezine koyan veya tam tersine sürekli harcayan hiç düşünmeyen biriysek, tabii ki bu Dolunay bizi sıkıntının işaretçisi olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Başvurularımız beklemeye alınabilir, geçmiş borçların ödenmesi gerekebilir. Bir yavaşlama meydana gelir. Hesap hataları yapmamak için dikkatli olmakta yarar vardır. Aldığımız bir kredi, geri hareket sonrası ödemelerde zorlayabilir. Ticari anlaşmalarda dikkatli olmalı, yarar-zarar hesabı mutlaka iyi hesaplanmalı hatta beklemede kalınmalıdır.

23-29 Haziran haftası: Mali konularda dikkatli olmamız gereken bir haftaya adım atıyoruz. Gayet akıllıca hareket edelim. Ortaklaşa kazançlarımızı bir daha gözden geçirelim. Banka ödemeleri, iletişimle ilgili harcamalar, ödenecekler, kredi kartı kullanımlarında çok dikkatli olalım. Çünkü mevcut işimizle ilgili bir sorun yaşarsak ve bu beklemediğimiz bir durum yüzünden olursa, zor durumda kalmayalım.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-14-18-19-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-16-22-23-30
Aşkta En Şanslı Günler : 18-19
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12
Yeniay : 9-10-11
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 22-23-24
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


YAY

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ay, Merkür geri hareketi nedeniyle, ne yaptığımıza, ne söylediğimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimidir. 7-17 Haziran tarihleri arasında, mali konularda ve ilişkilerle alakalı meseleler üzerinde iletişimi daha dikkatli yapmanız gereken bir dönem olacaktır. Çabuk kararlar vermemek gerekiyor. Mali durumlar anlamında biraz zorlanabiliriz. Dışarıdan yardım amaçlı bir durgunluk yaşanabilir. Gecikmiş borçlar kendini hatırlatabilir, kredi kartları gecikmelerine son derece önem verelim. Piyasanın şartlarına dikkat edilmelidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, ilişkilerle ilgili meselelerde belirli bir fikir ayrılığı meydana gelebilir. Sorunlu bir beraberlik varsa, bu dönemde birbirinize anlayış göstermek durumundasınız. Daha önce ayrılmışsanız geri hareket nedeniyle partnerin bir dönüşü olabilir. Bunu da bilinçli bir şekilde ele almak gerekir. Yeni bir tanışmada ise nihai bir karar verilmemelidir.

13 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak dolunay, kişisel kararlar anlamında dışarıdan gelen baskıların veya mevcut durumun engelleri nedeniyle, kendimizi kıskaç altında hissetmemize yol açabilir. İş sorunları, gerginlik, huzursuzluk, uykusuzluk gibi sorunlarımız olabilir. Bu dolunayda meseleleri abartmamak gereklidir. Yaşanan meseleleri abartılı bir şekilde ele alırsak kutuplaşma oluşabilir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Eş veya partner nedenli, borç alacak konuları, paraların idaresi gibi konularda öncelikle bunları ölçüp biçmek gereklidir. Mali konularda hesabımızı çok dikkatli bilmemiz gerekiyor. Önümüzü göremediğimiz borçlara girmemeliyiz.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Haftanın en hoş ve olumlu hatta heyecan verici günü 6 Haziran. Partnerinize sürpriz yapabilirsiniz. O da hoşunuza gideceğiniz güzel bir haber verebilir. Birlikte sohbet etmek, gezmek, birbirinize güzel sözler söylemek günüdür. Bazılarınız ani bir evlilik kararı bile verebilir. Ayrılanlar birbirlerini ararlar ve konuşmaya karar verirler. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerde güven unsurunu mutlaka gözetelim.

9-15 Haziran haftası: Hem ilişki hem iş hayatı ve hem de parasal konularda son derece önemli bir haftadayız. 13 Haziran tarihinde sizin burcunuz üzerinde oluşacak Dolunayın önemi, partneriniz ve sizin düşünceleriniz, değer yargılarınız, inancınız, ailevi yapınız, hayatı ele alış biçiminiz,, bu ilişkiye verdiğiniz öneme göre anlam bulacaktır. Bir bütünün ayrı parçaları olduğunuz gerçeğinin farkında bir ilişkiniz varsa, tabii ki bu Dolunayda sorun çıkmaz ve farklılıklar sizi birbirinize daha fazla yaklaştırır. Tam tersi durumda ise, hoşgörüsüzlük, abartı ve çatışmalar uzaklaşmaya sebep olabilir. Dış veya iç nedenlerle bu Dolunay ilişkinin test edilmesi demektir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Mevcut ilişkimizi, evlilik veya boşanma kararımızı, ilişkide önemsediğimiz hususları gözden geçireceğiz. İletişim bir müddet aynı meseleler üzerinde yoğunlaşabilir. Diyelim ki, ayrılmak üzereydiniz. Bu karar beklemeye alınır. Evlenmek istiyordunuz. Şimdi tekrar düşüneceksiniz. Karşınıza çıkan kişiyi inceleyecek, tercihlerinize uygunluğuna bakacaksınız. Belki çok önce ayrılmıştınız. Şimdi bir yöneliş söz konusu olabilir. Bütün bu incelemeler 13 Temmuz tarihine kadar devam edecektir.

23-29 Haziran haftası: İlişkideki paylaşımı bir yanıyla uyumlu diğer yanıyla fikirsel anlaşmazlıklara davetiye çıkartabilecek Venüs-İkizler burcu seyri, 23 Haziranda başlıyor. Merkür geri hareketi devam ediyor. Bu ikisi, hem beraberliğin mantıklı bir şekilde analizini yapmak hem de konuşarak, birbirinizi anlamak yönünde kıymetli. 29 Haziran tarihinde özellikle ilişkide paylaşımlar gelgitli olabilir. Her iki tarafın da çok tutarlı ve dengeli davranması gerekir. Sosyal hayatta arkadaşlıklar kolayca kurulur. Fakat bireysel anlamda herkes kendine göre davrandığı için, bir elmanın iki yarısı olduğumuz gerçeği göz ardı edilebilir.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ofis ortamı işler, ev alanı içinde yapılan aktiviteler ve çalışmalar gayet etkili. Yaratıcı, hoş ortam hazırlamaya dönük işler, sağlamlaştırma, süsleme, yazı edebiyat, mistizm yine başı çekiyor. Huzurlu çalışmayı ve güven verici ilişkileri önemsiyorsunuz. Sizin için çalışılan yer çok önemli. Orada tüm gününüzü geçirdiğiniz için, değişik yenilikler katmayı seveceksiniz. Gelen müşterilerinizin veya çalıştığınız ortamdaki diğer kişilerin de memnun olmasını istiyorsunuz. Ev alanı veya ofis içinde güzelleştirmelerde bulunabilirsiniz.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta, birçok burç için zorlayıcıdır. Sizler için ilişki, çalışma hayatı parasal ve ailevi konularda önem taşımaktadır. Maddi ve manevi anlamda güven ve huzur dolu bir yerde çalışıyor ve de yaptığınız işten memnunluk duyuyorsanız sorun yok. Ancak kendinizi yorgun, çoğu zaman keyifsiz, doyumsuz ve mutsuz hissediyorsanız bu hafta devam etmeme kararı alabilirsiniz, başka bir işi tercih edebilirsiniz. Eğer uzun zamandır iş arıyorsanız, bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. Kararlarınızı verirken, para kadar, hedeflerinize de uygun oluşu sizin için son derece önemlidir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Bu dönemde, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri, iş davaları, danışmanlıklar, proje ortaklıkları, kontratlarımızı gözden geçireceğiz. Mevcut sözleşmemizdeki maddelere bir göz atacağız, notlarımızı alacağız. Karşımıza bir iş teklifi çıkarsa arz ve talepler üzerinde duracağız. Sözleşmesiz işlere kalkışmayacağız. İş konularında aceleci davranmayacağız.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Merkür geri hareketi devam ediyor. Kafalar da karışıyor. İş ortaklıklarında uyum önemli. Fakat birlikte aynı hedefi gözetmek, fikirlerimizi paylaşmak, ortak bir noktada buluşmak lazım. Sırf uzlaşayım, idare edeyim diye yol alırsak, sonunda birbirinize katlanan iki gergin insan haline geliriz. Mesleki konularda da durum gelgitli. Bir yandan bir yerde çalışayım, maaşım gelsin diyoruz. Diğer taraftan getirisi az olduğunda, bir de bizi kısıtladığında isyan ediyoruz. Aslında biz ne istediğimizi biliyor muyuz? İşte bu hafta bu sorunun cevabı için, şöyle bir düşünmeniz yararlı olur.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda öyle çok fazla getirisi olan bir hafta değil. Kendi içinde akışta, aybaşı oluşu nedeniyle diğer burçlar gibi mali anlamda rutin bir girdinin işaretçisi. Sağlığınızla ilgilenmek, sevgilinize bir sürpriz, evinizin ihtiyaçları ve güzelleştirmesi adına harcamalarda bulunabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ortaklaşa iş ve özel mali paylaşımlarda dikkatli olalım.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın, diğer alanlarda olduğu gibi maddi açıdan da önemi bulunmakta. Mevcut iş koşullarınız sizi hem huzur hem de mali anlamda doyurmuyorsa yeni bir karar verebilirsiniz. Bazıları iş ortaklığını bitirebilir, kimileri kendine farklı bir hedef belirleyerek serbest çalışmayı tercih edebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yeni karar vermemek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aileye, eşe ve iş ortağına ait olan tüm kazançlarımızın, miras paylaşımı ve hisseli malların bölüşümü, gelir dağılımı üzerinde geleceğe dönük düşünmemizde yarar var. Eğer bunların bölüşümünde sorunlar varsa, gözden geçirmemiz yararlı olacaktır. Karşılıklı güven çok önemli.

23-29 Haziran haftası: Parasal konularda önemli bir hafta. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Hem geleceğimizi garanti altına almak hem de belli bir maaşla bunu yapabilmek zor. Bu yüzden de geçici çözümler buluyoruz çoğu zaman. Oradan kredi çek, bu kişiden destek bekle derken ortada elle tutulur bir şey yok. Bizim bütçemizi, geleni gideni bu Yeniayda bir daha ele almamız yararlı olacak.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-16-20-21-30
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14
Yeniay : 11-12-13
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 24-25-26-27
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


OĞLAK

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

7-17 Haziran tarihleri arasında, öncelikle ikili ilişkiler konusunda hassasiyetin yoğun olduğu bir dönem yaşanacaktır. Partnerin içinde bulunduğu ailevi durum, ilişkideki problemler nedeniyle alınganlık ve sahiplenme arzusunun yüksekliği olabilir. İçe kapanıklık nedeniyle duygusallığı anlatamama beraberliği zorlayıcı bir etken olabilir. İlişkiye yeni başlayanlar için geçmişin gözden geçirilmesinde yarar vardır. Boşanmaya karar vermiş çiftlerinse yeniden düşünmelerinde fayda vardır.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, iş hayatıyla ilgili meseleler önem taşır. Bitirilmemiş işler tamamlanmalıdır. Gerginlik ve huzursuzluk hissedilebilir. İş anlamda iletişimde olunan kişilerle geçmişe yönelik meseleler gündeme gelebilir, bilinçli bir şekilde ele almak mümkündür.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Oğlaklar açısından geri planda kalmaya, bir takım meseleleri fazlasıyla büyütmeye neden olabilir. Bu dolunayda ilişkilerde sorun varsa, bu sorunları gereksiz yere büyütmek ön planda olacaktır. Bundan uzak durulmalıdır, amaca uygun gözlemler çok önemlidir. Yolculuklar ertelenebilir. Sağlık nedeniyle ya da psikolojik durumdan ötürü bazı Oğlaklar kaçış gösterebilir, sorumluluklardan uzaklaşabilirler. Arkadaşlarla ilgili konularda iletişimi güçlü tutmak gerekir.

21 Haziran tarihinde, Güneş karşıt burcunuzda geçişine başlıyor. 27 Haziran'da da bu bölgede yeni ay oluşuyor. Mazide kalmış bir ilişkinin kendini yeniden ruhsal anlamda hissettirmesi olabilir. Ama bu bizi yanlışa sürükleyebilir. İlişkisinde sorun olmayan kişiler için gözlemde bulunmak söz konusu olabilir. Yapmak istedikleriniz için beklemede kalarak mercek altına alabilirsiniz. Evlilik teklifiyle karşılaşıldığında ise, karşıdaki kişinin özelliklerine, hayata bakışına, ailevi değerlerine bakılmalıdır.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Venüs'ün hafta boyunca aydınlatacağı kişilerden birisi olarak, 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Aşk hayatınızda hoş paylaşımların, nazik, uyumlu, şefkatli yaklaşımların ruhunuzu huzurlandıracağı bugün, kendinizi şımartın. Sevdiğinize ve kendinize minik bir hediye verin. Birbirinize güzel sözler fısıldayın. Bekar oğlaklardan birisi iseniz, böyle bir günde her an güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İkili ilişkilerde mutlaka güven unsurunu öne alarak düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: Hafta başında olumlu bir görünüm var. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Aşk hayatınızı güçlendirici, huzur ve sevgiyi temin edici, maddi ve manevi anlamda da kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayıcıdır. Çocuklarınızla ilgili konularda da olumludur.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde flört veya evlilik türü ilişkilerde güven, huzur, sevgi birliği içinde hareket edebilmek mümkün gözüküyor. Ayrıca duygusal hayatımızı tekrar bir analiz etmek, neleri çok fazla dert etmekteyiz veya neler sorun çıkarıyor, yolunda gitmeyen bir durum var mı, bunlara bir bakmamızda yarar var. 21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda ilişki evinizde etkili olacak. Bu geçiş, partnerin duygu dünyası, ilişkiye verdiği değer, ailevi yapısı ve beklentilerini davranışlarıyla bize hissettirdiği dönem olacaktır.

23-29 Haziran haftası: İlişkilerde gayet önemli bir haftadayız. Hassasiyetle ele aldığımız, ancak güven unsurunu bir hayli göz önünde tuttuğumuz bu beraberlikte tutarsızlık, dengesizlik bizi yoruyor. Evet, bir ilişki yaşanıyor fakat büyümüyor, yerinde sayıyor. Bu da bizi yoruyor. Her taraftan mücadele içindeyiz. Yengeç burcundaki Yeniay, bu beraberliğin duygusal ve kişisel tatminkarlık açısından ne durumda olduğunu gözlem altına almamızı sağlayacak. Ben ve sen, birbirimizin yaşamında ne anlam ifade ediyoruz? İşte bunu bilmek isteyeceğiz. İki hafta boyunca sakin olmakta yarar var.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatınızla ilgili konularda da 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum iş ilişkileri olumlu yürür, yeteneklerinizi gösterme ve ifade etme olanağı bulursunuz. Moraliniz düzelir, motivasyon gücünüz yüksektir. Yaratıcı tarzda çalışmalarla etrafın dikkatini çekersiniz. 6 Haziran tarihinde ofis veya evde pek uzun saatler kapalı kalmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak isteğiniz bir hayli yoğundur. Kendinize göre bir iş planı yaparak uygulamak istersiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte geri harekette. Bizim iş konularında bu süreçte çok iyi düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihi ise, tüm burçlar üzerinde mücadeleci ve farkındalık yaratıcıdır. Yeni bir hedef belirlemek, amacınıza uygun şekilde seçimlerde bulunmak anlamında önem taşır. Aynı gün gerçekleşecek Dolunay, ilişkilerde veya duygusal anlamda yargılayıcı ve ben haklıyım tarzında düşünmenize neden olabilir. İş yoğunluğu ve stresi sizi yorabilir. Otoritelerin üzerinizdeki baskısı veya dış dünyadaki rekabet gerginlik verebilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
İş sorunlarımız üzerinde bir hayli duracağız. Çok daha akıllıca ve bir formül bulabilmek için gayretli olacağız. Dağılmadan, piyasa şartlarını, iş ilanlarını, iş araştırmalarını sürdüreceğiz. Yeteneklerimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Mevcut durumda çalışıyorsak, işlerimizi dikkatli yapmamızda yarar var. Sağlığımız üzerinde duracağız. Yoğun bir çalışma programımız varsa, gergin biriysek tabii ki dikkatli olacağız. Yeni bir projeye başlamamak gerekir. Çünkü bizi epey uğraştırır. Rutin işlerimizi düzgün şekilde yaparak dönemi değerlendirebiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptıralım.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece hem çalışma hayatımızla ilgili konularda bilgilenmeye önem vermek hem de iş ilişiklerinde karşılıklı fikir alışverişini önemsemek lazım. Merkür geri hareketi Oğlaklar için aslında gayet olumlu. Yeter ki, dağılmadan, belli bir projeye, işe odaklanalım. Yoksa onu mu yapacağız, bu işe mi ağırlık vereceğiz şaşırabiliriz.

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal harcamalar 6 Haziran tarihinde yoğun olabilir. Evinizin ihtiyaçları veya ailenizle ilgili yapılması gerekenler için bir miktar para harcayabilirsiniz. 4 Haziran tarihi güzel bir gün ve gece olduğu için, bir kutlama veya özel bir davet için harcamalarda bulunabilirsiniz.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda 13 Haziran tarihinde oluşacak Dolunay, iş hayatınızdan elde edilen gelir ve ortaklaşa kazanç anlamındaki düzenlemelerin, analizlerin çok dikkatli yapılması gerekiyor. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Partnerinizin iş hayatı, mali durumuyla ilgili vereceği kararları, iş ortaklarınız varsa onlarla olan ilişkinizi de hoşgörülü ve önyargısız bir şekilde ele almanızda, güvence unsurunu önemsemenizde yarar var.

16-22 Haziran haftası: Eş veya iş ortaklıklarımızla her türlü maddi ve manevi ilişkilerimizi gözden geçireceğimiz Güneş-Yengeç burcu seyri 21 Haziran tarihinde başlıyor. İş sözleşmelerimizle ilgili de bu geçiş etkili olacak. Dayanışma içeren beraberliğimiz varsa, bu süreçte birlikte ileriye dönük bir yatırım düşünebiliriz. Eşimizden destek görebiliriz. Ancak problemli devam eden bir boşanma davamız varsa, nafaka için eş ile görüşme talebinde bulunabiliriz. Ancak Merkür geri hareketi anlaşmanın önüne geçebilir.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda Güneş-Yengeç burcu geçişi, kendi gelirimizden ziyade başkalarıyla aramızdaki parasal bağlantıları vurguluyor. Eşimiz, iş ortağımız bize destek veriyorsa veya birileriyle bölüşmemizi gereken bir para varsa bunun vicdanlı, adil ve yasalar çerçevesinde yapılmasını bekleyeceğiz. Hiç kimsenin hakkı kimseye geçmemeli diye düşüneceğiz.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-14-18-19-22-23
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-20-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16
Yeniay : 13-14-15
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


KOVA

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Bu ay tüm burçlar için Merkür geri hareketi büyük önem taşıyor. Sizler için 7-17 Haziran tarihleri arasında, Yengeç burcundaki gerileme hareketinde, çalışma hayatıyla ilgili konular, sağlık, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde etüt yapmak gerekiyor. Hassasiyet yoğun olabilir. Bu geçişte belirli bir duygusallık, belirsizlik gibi hassasiyetler oluşabilir. Çalışma hayatıyla ilgili konularda gözlemde bulunulmalıdır. Duygusal hassasiyetler yoğun olduğundan alınganlık olabilir, yapılmamalıdır. Başkalarıyla aramızdaki görüş farklılarına anlayışlı olmaya gayret gösterilmelidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, Merkür İkizler burcuna doğru gerileyecektir. Aşk hayatı, çocuklarla ilgili meseleleri daha bilinçli bir şekilde ele almak, mantığı mutlaka ön planda tutmamızda gerek vardır. İletişim anlamında geçmişle alakalı meseleler gündeme gelebilir. Aceleci kararlar verilmemelidir, bilinen ve emin olunan işlere yönelmek gerekir. Mantıklı olmamız bir zaman dilimidir ve onarım sürecidir.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda hem ailevi ilişkiler üzerinde duracağız, hem de mesleki konuların şartlarına bakacağız. Hedeflerle ilgili bir takım insanlarla buluşmamız gerekiyorsa, bunlarda engellenme, haberlerin gecikmesi söz konusu olabilir. Bunları doğal saymak gerekir. İlişkiler çok kıymetlidir, sevgi alışverişinde inatlaşma ve kutuplaşma meydana gelebilir. Bu dolunayda bir konuşup iki düşünmek zamanıdır.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Ardından 27 Haziran'da yeni ay oluşacak. Yeni ay her zaman için yeni bir girişimin, projenin, planlamanın üzerinde düşünme safhasıdır. Ancak geri hareket tüm aya yayıldığı için, bizim de meseleleri ele almak, yenilikleri uygulama anlamında bir daha bakmamız lazımdır. Güven unsuru gözetilmeli, kafamızda soru işareti oluşturacak işlere kalkışılmamalıdır.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Haftanın en olumlu günü 6 Haziran. Hem iletişim açısında hem de heyecan verici, değişik ve sıra dışı paylaşımlar anlamında güzel bir gün ve geceyi işaret ediyor. Biriyle tanışma olasılığımızın, hızlı gelişmelerin, aktivitenin ve sohbetlerin bir hayli etkili olduğu tarih. Eğer yeni bir buluşma düşünüyorsanız buyurun size özel bir gün. Bir kutlama yapmak istiyorsanız, yine bu tarihi ajandanıza işaretleyebilirsiniz. Sadece ikili ilişkilerle kalmıyor. Çocuklarınız, arkadaşlarınızla da bu tarihte güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Toplantılar, grup aktiviteleri yönünden de olumludur. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda dikkatlice düşünmek gerekiyor. Bir şey kafamızı karıştırıyorsa, dönüp bir daha bakmak lazım.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta hepimiz için dikkate alınması gereken noktalar bulunmakta. Sizler açısından, güvenli bir yaşam, aile içindeki dayanışma, huzurlu iş veya ev hayatı, parasal açıdan rahat etme gibi olgular çok kıymeti. Sizi güçlendiren, farkındalık yaratan, olumlu düşünmenizi sağlayan ruhsal çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Bu çalışmaları bir işe ve kariyere dönüştürmek de mümkün. Ancak lütfen geri harekette olduğumuzu unutmayalım. İş konularında her şeyi gözlem altına alalım.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İletişim biçimimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Biz karşı cins ile veya genelde insanlarla nasıl konuşmaktayız. Sevgilimize hitap şeklimiz, onunla sohbetimiz, birbirimizin düşüncelerine verdiğimiz değer ve önem tümüyle ele alınmalıdır. Çocuklarımızla alakalı konular da aynı şekilde gözden geçirilmelidir. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmalı, tartışmaktan kaçınılmalıdır. Tutamayacağımız sözler vermek daha sonra problem oluşturabilir.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda 23 Haziranda seyrine başlayacak. Uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Merkür geri harekette olduğundan, belki kafaca anlaşamadığımız ancak fiziksel anlamda bizi etkileyen kişi ile, farklı düşünceleri olan eğlenceli biri arasında tercih yapmakta zorlanabiliriz.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: 9-15 Haziran haftası: Mars-Terazi burcunda ilerlerken, bu hafta herhangi bir etkin görünümü yok. Yine bilgilenme, insanlarla kurulan bağlantılarda ılımlı şekilde hareket edeceğiz. Hafta boyunca ofis çalışmaları ve mali konular üzerinde dikkatli duralım. Bu haftanın iş anlamındaki etkin tarihi 6 Haziran. Girişim ve değişiklikler için uygundur. Ayrıca projeler, grup çalışmaları, insanları bir araya getirici organizasyonlar bu tarih gayet olumludur. Katıldığınız bir etkinlikte bir çok insanla tanışma ve fikirlerinizi paylaşma imkanı bulursunuz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında mutlaka dikkatli bir analizde bulunmadan hareket etmemek lazım.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay, bilgilenme, insanlarla bir araya gelme, fikirlerinizi hoşgörülü bir tarzda başkalarıyla paylaşma, bilgece hareket etme yönünde kıymet taşıyor. Sosyal projeler içinde yer almak, eğitmenlik yapmak, öğrenmek, kişisel gelişim gibi konulara da merak duyabilirsiniz. Ancak benim dikkat etmenizi istediğim nokta, hem zevk alacağınız hem başkalarıyla iç içe olacağınız çalışmalara ağırlık vermenizdir.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Hem isteklerimiz hem de arzularımız bir bütün haline gelecek. Böylece çalışma hayatında bazen oldukça hassas tepkilerde bulunmaya müsaidiz. Özellikle detaylı çalışan ve yoğun iş programına sahip kişiysek, çevremizdeki insanların bizim önem verdiğimiz hususlara dikkat etmelerini bekleyeceğiz. İşimiz başkalarına yardımcı olmayı, anlayış göstermeyi gerektirebilir. Annelik etmek, korumak, kollamak bu dönemin merkezinde yer alır. İşimizi sahipleniriz. Güven içinde olmak isteriz. Çocuklara, ailelere yönelik işlerde çalışabiliriz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda duruma bir bakalım. Çünkü tercihlerimizi yapmakta zorlanabiliriz. Bir taraftan başkalarına insani anlamda destek verip yol gösterirken parayı o kadar önemsemeyiz. Ancak hayat şartları bizim de kazandırıcı işlere yönelmemiz gerektiğini ikaz eder. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Biz de güvence anlamında durumumuzu ele alacağız.

PARA

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ev veya ofis ihtiyaçlarımız için ekonomik şekilde düşünmek yerinde olur. Bir yer açılacaksa, bir değişim düşünülüyorsa bunun için nakit parayla alışverişi tercih ediniz. Eğer durumunuz müsait değilse, taksitlendirme yoluna gidebilirsiniz. Kampanyaları takip etmek de faydalı olacaktır.

9-15 Haziran haftası: İş ve mali konularda da ruhsal çalışmalar, doğayla ilgilenme, toplumsal aktivitelere katılma, grup kurma gibi çalışmalar kazandırıcı olabilir. Toplumsal ilişkilerinizi önemseyiniz. Hangi görüşten olursa olsun insanlarla kaynaşmak sizin iç dünyanızı renklendirecek, güçlendirecektir. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İş hesaplarımızın gözden geçirilmesinde yarar var. Ortaklaşa bir iş düşünüyorsak, sözgelimi bir yer açılacaksa kimlerle bağlantımız olacak, kredi çekilecek mi, borçlarımız var mı, ortağımız iş hakkında yeterli bilgiye sahip mi, elimizde bir belgemiz buluyor mu, işimizle ilgili bir patent alınacak mı, bütün bunları gözden geçireceğiz ve durumumuza bir bakacağız. Acil kararlar vermeyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Merkür geri hareketi maddi konularda etkili olmaya devam ediyor. Kazanmak için akıllı düşünmemiz, şu andaki işimizi tekrar bir gözden geçirmemiz, yeteneklerimizi değerlendirecek alanlara yönelmemiz gerekiyor.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-16-20-21-25-26
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-10-22-23-30
Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19
Yeniay : 15-16-17
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 2-3-4-29-30
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,


BALIK

HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Merkür geri hareketi tüm ay boyunca etkili olacaktır, iki ayrı burçta gerçekleşecektir. İlk dilim 7-17 Haziran tarihleri arasındadır. Bu dönemde değerlerimiz, kıymet verdiğimiz olguları sakınıp saklarız. Dışarıdan gelecek tepkilere karşı duyarlıyız. Refleksler hareketlerde bulunabilir, subjektif düşünebiliriz. Ancak unutmayalım ki bu tüm burçlar için geçerlidir. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde, geçmişe dönük konuların tekrar gündeme gelmesi mümkündür. Böyle durumlarda hemen karar vermemek, nihai bir sonuç beklemek yanlış olabilir. Anlayışın, ılımlılığın, sahiplenmenin önemli olduğu bir zaman dilimidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde ise Merkür İkizler burcuna doğru gerileyecektir. Bu dönemde de ailevi iletişimin önemi son derece kıymetlidir. Kafamızın içinde bir takım meseleler bizi zorluyorsa, farklılık katma arzumuz engellenebilir. Bu duraksamada yarım kalan işlerimizi yapabiliriz.

13 Haziran tarihinde dolunay Yay burcunda oluşacak. Kariyer hayatımızı ilgilendirir. Özellikle bu dolunayda belirli bir karar almak ve bunu uygulamak isteyebiliriz. Ancak bunun da gözden geçirilmesi gerekiyor. Çalışma ve kariyerde sorumluluklarımızı mutlaka gözden geçirelim, ani kararlar vermeyelim. Bu dolunayda abartılı düşünebiliriz, duygularımız bizi bazen yanıltabilir. Şartlara göre bu kutuplaşmaların öne geçilmesi gerekiyor.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Bu yeni ayda meseleleri yeni bir opsiyonla ele almak gerekir. Her durumu kendi bakış açımızla ele almamız yerine daha toleranslı, ılımlı ve akıllıca bakmak gerekir. Başka yerlere yerleşim, iletişim gibi konularda sakin olmakta ve bilgilenmekte fayda vardır.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Hafta boyunca olumlu anlamda denilebilecek tek tarihi 4 Haziran. Yakın çevre ilişkileri ve sağlam dostluklar kurabilme yönünden de bu tarih faydalıdır. Sevginizi duruşunuz, güvenilir tavırlarınız, abartmadan, sakin ve ılımlı şekilde sözcükleri seçişiniz karşınızdaki kişiyi etkileyicidir. Bu tarihte romantik karşılaşmalar, jestler, fanteziler ön plandadır. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında ilişki meselelerine odaklanmalı, güven unsurunu göz ardı etmeden düşünmeliyiz.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar açısından etkin görünümlere ev sahipliği yapan bir haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde maddi ve manevi anlamda güven duygunuz yerindedir. Hayattan, ilişkilerden, arkadaşlıklardan zevk alırsınız. Uyum ve güzelliği fazlasıyla önemsersiniz. Çevrenizdeki kişiler de sizin güvenilir ve dürüst bir kişi olduğunuzu düşünürler. Venüs-Boğa burcunda sizi destekleyicidir. Ancak Merkür geri hareketinde, dikkatli düşünmek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Yeni başlayan veya uzun süredir devam eden ilişkilerde, evliliklerde iletişimin tekrar gözden geçirilme zamanıdır. Bir evde huzur son derece önemlidir. Birbirinizden farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak çatışarak, dinlemeyerek, konuşmasını bilmeyerek nasıl mutlu olabilirsiniz? 1Temmuz tarihine kadar özellikle evli ve çocuk sahibi olan çiftlerin, daha dikkatli olmaları, iyi bir örnek oluşturmaya gayret etmeleri lazım. Birlikte yaşamak isteyenler de, acele etmemeli, ortak yaşamın artı ve eksilerini gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelidirler.

23-29 Haziran haftası: Kendi dünyamızda, evimiz içinde birlikte olduğumuz kişiyle konuşmaya, onu anlamaya ve kendimizi de ifade etmeye çalışacağız. Kendi fikrimizi önemseyeceğiz. Ailemizle bir araya geleceğiz. Onlarla ortaklaşa bir konu üzerinde duracağız. Merkür de geri harekette olduğundan, bu sohbetler hep aynı mesele üzerinde yoğunlaşabilir.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş girişimleri anlamında 4 Haziran tarihinde olumlu bir enerji var. Yaratıcı tarzda çalışan, sanatla uğraşan, yayıncılık, edebiyat, ev, emlak, mistik konularda uğraşanlar için olumlu buluyorum. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu süre içinde yeni bir planlama yapmamalı, yarım kalan işlerimizi bitirmeye önem vermeliyiz.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde birebir etkili olup, yanlış bir karar vermemek için öncelikle enine boyuna düşünmeniz gerektiğini işaret eder. Gerçekçi olmak ve abartmamak gerekir. Dış dünya ile ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer tek başına yaşıyor ve mücadele veriyorsanız, tabii ki bu dengeyi kurmak kolaylaşır. Fakat aileniz veya eşinizle yaşıyorsanız ve bir karar vermek istiyorsanız, geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde hoş bir görünüm var. Kariyer hayatımızla ilgili konularda veya bu tarihteki işlerimizi huzurla yapmamızı sağlıyor. İnsanlarla ilişkimiz gayet güçlü, fikirlerimiz gayet yaratıcı ve gün boyu kendimizi güvende hissedeceğiz. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili hususlarda bize yararlı olacaktır. İşimizi sahipleniriz. Bilgimizi geliştiririz. Hobilerimizle ilgileniriz.

23-29 Haziran haftası: Yeniay 23 Haziran tarihinde Yengeç burcunda oluşacak. Çalışma hayatımızda hem liderlik gücümüzü sergilemek hem de güvencemizi sağlamak üzere kararlar alacağız. İnsanların en gizli sırlarına ışık tutarak, onları hayata kazandırıcı çalışmalar bizi çekiyor. Bazen bir yazı bazen farklı bir yolla onlara ulaşacağız.

PARA

2-8 Haziran haftası: Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu hafta destekleyici görünümler var. Bir miktar getiri sağlayabilir. Rahatlatır. Ancak gölgeli günleriyle birlikte ayın başı itibariyle yapılan işlerde garantiyi önemseyelim.

9-15 Haziran haftası: Maddi konular üzerinde ve ortaklaşa kazançlar anlamında, yasal davalar ve alacaklar, bankalarla ilgili meseleler bu hafta zorlayabilir. Bir ortaklığı bitirmek, bir borcu ödemek veya bir kredi başvurusunda bulunmak zamanı değildir.

16-22 Haziran haftası: Mars-Terazi geçişi devam ediyor. Eşimiz, iş ortağımızla olan parasal ilişkimizde, borç ve alacak konularında dikkatli olacağız. Gerektiğinde esnek ancak tümüyle de ipleri teslim etme anlamında davranmayacağız. Çünkü bu alanda menfaatler söz konusuysa ve herkes kendi payını düşünmeye devam ederse epeyce sıkılırız. Artık uzun aylardır bu geçişe alıştık. Neler yaşandı neler görüldü. Yine gözümüz açık olsun ancak biz de kendimizi kontrol edeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta mali konularda yine bizi zorlayan görünümler var. 25 Haziran bu anlamda bir hayli sıkıştırıcı. Ev veya ofis yerinin değiştirilmesi, bütçemizin düzenlenmesi derken elimize bir şey kalmıyor. Bu tarih finansal anlamda yaşanabilecek bir krizin işaretçisi. Ancak bu kriz sayesinde biz de bir şeylerin daha iyi farkına varıyoruz.

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 1-10-14-18-19-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 1-27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21
Yeniay : 17-18-19-20
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 4-5-6-7
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,