Haziran ayında beklediğimiz oyunlar!

Mayıs ayında uzun zamandır merakla beklenen Rage 2, Team Sonic Racing ve Total War: Three Kingdoms gibi oyunların çıkışı gerçekleşti. Özellikle yeni Total War oyunu çok sağlam puanlar alıp oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşıladı. Şimdi de Octopath Traveler ve Heavy Rain oyunlarının PC platformuna da geleceği, ertelenen Steel Division 2'nin nihayet çıkışını gerçekleştireceği bir Haziran ayı var önümüzde. Haziran ayında beklediğimiz önemli oyunları derledik.

Seriye makine öğrenimiyle geliştirilmiş son derece sağlam bir yapay zeka getirmeyi vaat eden MotoGP 19, ünlü motor yarışçılarının yanı sıra resmi pistler ve yarış motorlarını da barındıracak.

Oyun, 6 Haziran'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapıyor.

Burnout Paradise Sunucuları 11 Buçuk Yılın Ardından Kapanıyor

Octopath Traveler (PC)

Square Enix'in bol ödüllü RPG'si Octopath Traveler da Haziran ayının önüne çıkanlarından olacak kuşkusuz.

Olberic, Cyrus, Tressa, Ophelia, Primrose, Alfyn, Therion ve H’annit karakterlerinden birini seçerek oynayabildiğimiz oyun, Nintendo Switch’e özel olarak çıkış yaptığı dönemde çok olumlu yorumlar alıp beğenilmişti. Bu karakterlerden her birinin kendine has bir öyküsü vardı oyuncular karakterleri istedikleri şekillerde bir araya getirip uzun saatlerin tadını çıkarabiliyordu.
Octopath Traveler'ın PC sürümü 7 Haziran'da çıkış yapacak.

Reklam
Reklam

Vampire: The Masquerade Evreninde Geçen Yeni RPG Geliştiriliyor!

Bloodstained: Ritual of the Night

Bir lanet yüzünden cildi kristalleşen Miriam karakteriyle oynayacağımız Bloodstained: Ritual of the Night'ta iblislerle dolu bir kaleden kaçmaya çalışacağız. Oyun, klasik RPG ögelerinin yanı sıra bol miktarda keşif ve crafting ögeleri de içerecek.

Bu merakla beklenen platform oyunu 18 Haziran'da PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkıyor.

Dead Cells Bu Yaz Mobil Platformlara Geliyor!

Steel Division 2

Gerçek zamanlı strateji severler de Haziran ayında iddialı bir oyuna kavuşuyorlar.

Aslında Mayıs ayında çıkış yapması planlanan Steel Division 2, 20 Haziran'a ertelenmişti. Oyunda tarihsel gerçeklere bağlı kalınarak II. Dünya Savaşı'nın 1944 yılındaki Doğu Cephesi merkeze alınacak. Eugen Systems'in geliştirdiği oyun PC platformuna geliyor.

Conan Unconquered Sistem Gereksinimleri Belli Oldu – Çıkış Öne Alındı

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Orijinal Crash Team Racing'i yenileyerek tekrar karşımıza çıkaracak olan Nitro-Fueled, oyunculara ciddi bir nostalji yaşatacak gibi görünüyor.

Reklam
Reklam

Orijinal oyunun modlarını, karakterlerini, pistlerini, araç güçlerini ve silahlarını aynen barındıracak olan Nitro-Fueled, yenilikler de getirecek. Online modlarla arkadaşlarımıza karşı yarışabilecek olmamız da cabası.

Oyun, 21 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Klasik FPS XIII Remake Sürümüyle Geliyor!

Heavy Rain

İlk olarak PlayStation 3'e çıkıp büyük beğeni toplayan Heavy Rain, PC oyuncularını da mest etmeye geliyor.

Dört farklı karakterle oynayabildiğimiz psikolojik gerilim oyununda verilen her kararın sona ciddi etkisi var. Origami Killer isimli bir seri katilin peşine düşeceğimiz Heavy Rain, PC sürümüyle 24 Haziran'da geliyor.

Heavy Rain PC Demosu Yayınlandı!

The Sinking City

Charles Reed rolüne bürüneceğimiz Lovecraft etkili dedektiflik oyunu The Sinking City’de amacımız doğaüstü bir sele kapılan Oakmont şehrinde olan biteni çözmek. Geliştiriciler oyunculara hiçbir şekilde yardım edilmeyeceğini, oyuncuların içindeki dedektifi ortaya çıkarmaları gerekeceğini söylüyorlar. Yani oyunda delilleri bulmak, olay yerlerini araştırmak, şüphelendiğiniz kişileri suçlamak vb. hep oyuncunun elinde olacak. Tabii ana karakterimizin birtakım doğaüstü güçleri de bulunacak oyunda, bunun yardımı olabilir. Örneğin bir olay yerinin yakın geçmişinden parçalar yakalayıp olan biteni anlayabilecek karakterimiz Reed.

Reklam
Reklam

Frogwares'in geliştirdiği The Sinking City 27 Haziran’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Ancestors: The Humankind Odyssey’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

F1 2019

Haziran ayının bir diğer yarış oyunu da F1 2019 olacak.

Oyunda resmi Formula 1 araçlarının yanı sıra bütün takımlar, yarışçılar ve pistler yer alacak. Codemasters'ın geliştirdiği F1 2019 ayrıca F2 yarışlarına da sahip olacak bu sene.

Oyun, 27 Haziran'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliyor.

Free-to-Play Oyun Forza Street PC İçin Çıktı

Super Mario Maker 2

2015 yılında Wii U için çıkan ve çok beğenilen ilk Super Mario Maker'ın devamı olan Super Mario Maker 2 de Haziran ayında göreceğimiz önemli oyunlardan.

Oyuncuların hayallerindeki Super Mario bölümlerini yaratmalarına imkan tanıyacak olan oyunda, tek kişilik hikaye modunun yanı sıra yaratılan bölümleri Switch Online üzerinden diğer oyuncularla paylaşma olanağı da bulunacak.

Super Mario Maker 2 Nintendo Switch'e özel olarak 28 Haziran'da çıkış yapacak.

Super Mario Party İle Her Zaman Her Yerde Parti Yapın!

Reklam
Reklam