Hazırgiyim Ve Konfeksiyoncular Kış Ve Yazsezonlarını Değerlendirdi

İZMİR (A.A) - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği organizasyonunda "Sonbahar-Kış 13/14 Makro Trendleri ve İlkbahar Yaz 2013 Defile Analizleri

İZMİR (A.A) - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği organizasyonunda "Sonbahar-Kış 13/14 Makro Trendleri ve İlkbahar Yaz 2013 Defile Analizleri Semineri" düzenlendi.

Birlik Başkanı Emre Kızılgüneşler, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, düzenlenen seminerle WGSN firmasının uzmanı Erdinç Karataş tarafından sektör temsilcilerine bilgi aktırıldığını belirtti.

Moda trendlerini sunma konusunda önemli bir hizmet olarak gördüklerini semineri, 10 yılı aşkın süredir düzenlediklerini ifade eden Kızılgüneşler, seminerin, sektörü yakından ilgilendiren dünyadaki renk, moda, kumaş gibi gelişmelerin takibi açısından son derece faydalı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz