Hazırlık Maçı

Hollanda’da kamp çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Süper Lig’in yeni temsilcisi Elazığspor’u...

Hollanda’da kamp çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Süper Lig’in yeni temsilcisi Elazığspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta son 6 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Hollanda’nın Honderloo Kasabası’nda kamp çalışmasını sürdüren turuncu-lacivertli ekip burada oynadığı 6. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Elazığspor’u 2-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz biten maçın 48. dakikasında Faubert’in golüyle Elazığspor 1-0 ön geçti. Maçın 84. dakikada Ömer Can maça dengeyi getirdi. Oyuna sonradan dahil olan Tevfik ise 89. dakikada attığı golle İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a galibiyeti getiren isim oldu.

Reklam
Reklam

Turuncu-lacivertliler, Hollanda Kampı’nda daha önce yaptığı hazırlık maçlarında Telstar ve Heracles’i 2-1, Vitesse ve De Graafschap’ı aynı skorlarla 1-0 mağlup ederken, AZ Alkmar’a ise 4-1 mağlup olmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın İstanbul'a dönerek sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya hazırlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: