Hazırlık Maçı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Eyüpspor, Turgutluspor ile yaptığı hazırlık maçından 2-0 galip...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Eyüpspor, Turgutluspor ile yaptığı hazırlık maçından 2-0 galip ayrıldı.

İzmit Kartepe’de bulunan Eflatun-sarılılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor ile karşılaştı. Eyüpspor maçı Eser Yayla ve Murat Baytaroğlu’nun golleriyle 2-0 kazanmayı başardı.

İlk yarısı gölsüz biten karşılaşmanın ikinci devresine daha iyi başlayan eflatun-sarılılar, 50. dakikada aradığı gole kavuştu. Sağ taraftan Murat Baytaroğlu’nun sert şutunu Turgutluspor kalecisi Emrehan çeldi, dönen topa rakip savunma oyuncularından daha önce davranan başarılı futbolcu Eser Yayla, Eyüpspor’ü 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını artıran Eyüpspor, 62. dakikada ikinci golü buldu. Bu dakikada yine sağ taraftan gelişen atakta, Ali Cansun topun üzerinden atladı, geriden gelen Murat Baytaroğlu düzgün bir vuruşla Eyüpspor’u 2-0 öne geçirdi. Eyüpspor ve Turgutluspor arasında oynanan maça eflatun-sarılı yöneticiler adeta akın etti. Eyüpspor Başkanı Şevket Sever’in yanı sıra, Eyüpspor Genel Sekreteri Gönül Sarı, Eyüpspor Asbaşkanı Murat İmik, Eyüpspor Futbol Şube Sorumluları Dündar Öktem, Habib Sever ve Eyüpspor Alt yapı Sorumlusu Metin Çırpan da maçı yerinde takip etti.

Reklam
Reklam

MURAT ŞAHİN: "FORMAYI HAK EDEN GİYECEK"

Maç sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Eyüpspor Teknik Direktörü Murat Şahin, bu zamana kadar 4 hazırlık maçı yaptıklarını ve bu maçlardan 3 galibiyet ve bir beraberlik çıkardıklarını ifade ederek, “2. kamp dönemini sürekli olarak hazırlık maçı yaparak geçiriyoruz. Takımın iskeleti şu anda oluşmuş durumda. Oyuncularımın performansı üst seviyede. Şu anda takımda tam bir forma savaşı var. Takımımda Eyüpspor formasını hak eden giyecek. Transfer dönemi bitmeden takıma bir iki takviye daha yapacağız“ dedi.

Bu arada Eyüpspor’un Kartepe kampı 31 Ağustos’ta sona erecek. Eflatun-sarılılar bu süre boyunca Dubai 1. Lig ekiplerinden Ajman ve Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile 2 özel müsabaka daha oynayacak. Eyüpspor, 8 Eylül 2012’de ise, Eyüp Stadında sezon açılışında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor’u konuk edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: