Hdı Genel Müdürü Arıkçı Tsreşb Yönetim Kurulu Adayı Oldu

HDI Sigorta Genel Müdürü Orhan Arıkçı yaklaşan Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSREŞB)...

HDI Sigorta Genel Müdürü Orhan Arıkçı yaklaşan Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSREŞB) seçimlerinde Yönetim Kurulu adayı olduğunu açıkladı.

Arıkçı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “TSREŞB yönetimi tarafından profesyonellik adına beklenen, herkese eşit mesafede ve değerle yaklaşılması olduğuna inanıyorum. Bana göre asıl önemli olan dayanışmadır. Türkiye’deki sigortacılığı belirleyen ve belirleyecek olan ölçü, sadece üretim olmamalı” dedi.

Sektöre yönelik çözülmesi gereken birçok problem olduğunu ifade eden Arıkçı, sorunları gidermek adına taraflarla masaya oturup, çözüm aramayı hedeflediğini söyledi. Arıkçı, HDI Sigorta gibi global bir şirketin yöneticiliğini yaparken, her zaman başarı odaklı çalıştıklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

25 yılı aşan sektör tecrübesinde pazarlama müdürlüğü, genel müdür yardımcılığı, proje yönetimi, proses iş akışları ve kalite yönetimi gibi farklı pozisyonlarda görev alan Arıkçı, Talanx Grubu’na katılmadan önce İsviçre’de 5 yıl süreyle birçok sigorta şirketinde Yönetim Danışmanı olarak görev yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: