Hdı Sigorta Bilime Ve Gençlere Yatırım Yapıyor

Sigorta sektörünün sosyal sorumluluk projelerine duyarlı şirketlerinden HDI Sigorta, BEDD (Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği), görme...

Sigorta sektörünün sosyal sorumluluk projelerine duyarlı şirketlerinden HDI Sigorta, BEDD (Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği), görme engelliler, sokak hayvanları ve eğitim konusunda yaptığı birçok çalışmanın ardından son olarak bu sene sekizincisi düzenlenen bilim kahramanları turnuvasına sponsor oldu.

Bilim Kahramanları Derneği, Türkiye'deki gençlerin sosyal, doğa ve uygulamalı bilimler alanındaki çalışmalarının geliştirilmesini amaç edinerek, bu doğrultuda eğitim ve öğrenimleri gerçekleştiren, etkinlikler düzenleyen, fikir ve buluşların korunarak, toplulukları küresel organizasyonlar için bir araya getirmeyi amaç edinmiş, kamu yararına çalışan bir dernek. Bu dernek destekçilerinin katkılarıyla 8 sezondur 22 ilden 5 bin 200 gence ulaşarak uluslararası turnuvalara katılarak gençlerin hayal gücünü geliştirmesine yardımcı oluyor.

Reklam
Reklam

HDI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ ÖNEMSİYOR

Geçtiğimiz yıl birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan HDI Sigorta’dan gelen bilgi bu yıl da birçok farklı sosyal sorumluluk ve sponsorluk çalışmaları ile devam edecekleri yönünde. Bu çalışmalar içinde Bilim Kahramanları’nı çok önemsediklerini vurgulayan HDI Sigorta yetkilileri Türkiye’de eğitim, çevre ve sokak hayvanları alanlarındaki sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: