Hdı Sigorta, Çocuklara Hayvan Sevgisini Aşılıyor

Sosyal sorumluluk çalışmalarında sektörde öncü olan HDI Sigorta “Hayvan Dostu” projesi kapsamında 23 Nisan Egemenlik...

Sosyal sorumluluk çalışmalarında sektörde öncü olan HDI Sigorta “Hayvan Dostu” projesi kapsamında 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları bilinçlendirmeye yönelik bir etkinlik düzenledi.

HDI çalışanlarının çocukları için organize edilen aktiviteye 3-9 yaş grubu arasında 20 çocuk katıldı. Çocuklar, gün içerisinde gerçekleştirilen hayvan barınağı ziyareti süresince barınaktaki veterinerden sokak hayvanlarını korumak adına önemli bilgiler edindiler. Şirket çalışanlarının çocuklarını “Hayvan Dostu” projesine dahil etmek isteyen HDI Sigorta’nın bu proje kapsamındaki amacının, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, onları erken yaşta bilinçlendirmek ve çocuklarda bu konuda farkındalık yaratmak olduğu belirtildi. Etkinlik süresince çocuklara HDI Sigorta’nın sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve sorumlu bireyler olmanın küçük yaşlarda başladığı vurgulandı. HDI Sigorta çalışanları gün içerisinde çocuklarla beraber kedi evi yapma fırsatı da yakaladı. Hayvan sevgisini pekiştirmeye yönelik aktivitelerle dolu bir gün yaşayan çocuklar günün sonunda HDI Sigorta binasından hayvan dostu projesi gönüllüsü sertifikalarını alarak ayrıldılar.

Reklam
Reklam

HDI Sigorta 2012 yılında hayata geçirdiği “Hayvan Dostu Sosyal Sorumluluk Projesi” ile anlaşmalı olduğu kurum ve kuruluşlardan çöpe gidecek olan artan yemekleri toplayarak, hayvan severlerin desteği ile Beykoz’daki sokak hayvanlarına iletilmesini sağlıyor. HDI Sigorta'nın, projenin resmi sitesi olan www.hayvandostu.org aracılığı ile gönüllü sayısını arttırarak projenin kapsamını genişletmeyi amaçladığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz