Hdı Sigorta, Dergi Çıkartmaya Hazırlanıyor

Sigorta şirketleri arasında önemli bir konuma sahip olan HDI Sigorta Şirketi, HDI Aktüel isimli bir...

Sigorta şirketleri arasında önemli bir konuma sahip olan HDI Sigorta Şirketi, HDI Aktüel isimli bir dergi çıkarmak için hazırlıklara başladı.

Reklam kampanyalarında, sigortalılarda huzur ve güven duygusunu oluşturmayı hedefleyen HDI Sigorta, bu kez de kendi dergisini çıkarmaya hazırlanıyor. HDI Sigorta Şirketi’nden yapılan açıklamaya göre, HDI Aktüel dergisi, 3 ayda bir yayımlanacak. Derginin içeriğinde sigorta dünyasından haberler, dünya, ekonomi, spor, sağlık ve kültür sanat gibi konuların yer alacağı belirtildi. Reklam ve Halkla İlişkiler departmanı tarafından hayata geçirilecek olan derginin genel yayın yönetmenliğini şirketin Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Eylem Köse Aslan yapacak. İçeriği, HDI Sigorta çalışanları tarafından hazırlanacak derginin ilk sayısının Eylül ayında çıkarılması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Derginin çıkarılması hazırlıklarıyla ilgili açıklamada bulunan HDI Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Eylem Köse Aslan, HDI olarak basın sektörünün yaşadığı zorlukların bilincinde bir şirket olduklarını vurgulayarak, çıkaracakları derginin çalışmalarına başladıkları bu günlerde, bu işin ne kadar meşakkatli ve zor olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Basının öneminin ve kıymetinin farkında olarak Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tüm emekçi çalışanlar için kutladıklarını kaydeden Aslan, “İnternetin çok yoğun kullanımına rağmen doğru bilgiyi paylaşabilmenin gittikçe zorlaştığı günümüzde, haberciliğin zorluklarını bilerek bu mesleğe duyduğumuz güvenle yola çıkıyoruz. HDI olarak paydaşlarımız ve tüketicilerimizle aynı dili konuşmak adına her türlü iletişim imkanını kullanmayı hedefliyoruz. HDI Aktüel içimizden doğdu. Kendi emeğimiz olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz