Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Rise of Shadows Nisanda Geliyor!

İçinizdeki kötülükleri salmaya hazır mısınız? 5 Nisan’dan itibaren, yani Rise of Shadows başlamadan hemen önce oyuna giren oyuncular bir adet ücretsiz Legendary kart sahibi olacaklar. Bu kart, Play Modunda ve Pre-Release etkinliklerinde kullanılabilir olacak.

Genişleme paketi çıktığında ise yeni bir görev zinciri açılacak ve bu görevleri başarıyla tamamlayan oyuncular, hem Rise of Shadows hem de Year of the Raven genişleme paketleri için çeşitli kart paketleri kazanacaklar. Buna ek olarak Rise of the Shadows yayınlandığı ilk hafta satışa çıkacak. Bu özel paket 9 adet Rise of Shadows kart yığını ve bir Arena bileti içeriyor. Her hesap sadece bir Shadow Bundle alabilme hakkına sahip.

9 Nisan’a kadar sürecek ön satış döneminde ise çok özel iki Rise of Shadows kart paketi sizleri bekliyor. 50 karttan oluşan Rise of Shadows Bundle’ı, random bir Legendary kart ve Jewel of Lazul kart sırtı içeriyor. 80 kartlık Mega Bundle’da ise random bir altın Legendary kart ve Jewel of Lazul kart sırtının yanında yepyeni bir Priest hero olan esrarlı Madam Lazul’a sahip olacaksınız.
Rise of Shadows Pre-Release etkinlikleri 5 Nisan’da başlıyor ve eklenti paketi 9 Nisan’da geliyor.

Reklam
Reklam

Witcher Kart Oyunu Gwent’in İlk Genişlemesi Bu Ay Geliyor

Anahtar Kelimeler: