Hector Cuper: Bu 1 Puan Çk Önemli

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul’a galibiyet için geldiklerini; ancak Kasımpaşa karşısında aldıkları 1 puanın...

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul’a galibiyet için geldiklerini; ancak Kasımpaşa karşısında aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile berabere kalan Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, zor bir maç olduğunu belirterek, “İlk yarı iyi oynayamadık. Yapmadığımız hataları bugün yaptık. İkinci yarı sahaya iyi çıktık. Bu şekilde beraberliği bulduk. İki takım da pozisyon buldu. Bu bir puan çok önemli. Galibiyet için gelmiştik. Bu sonuçla yetinmek gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ordusporlu futbolcu İbrahim Kaş ve Romesio ise Kasımpaşa gibi güçlü bir takım karşısında aldıkları 1 puanın mutluluk verici olduğunu dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz