Hector Cuper: Dostluk maçı da olsa kazanmak istiyorum

Spor Toto Kupası ilk maçında Samsunspor’u deplasmanda 5 - 2 gibi farklı bir skorla yenerek...

Spor Toto Kupası ilk maçında Samsunspor’u deplasmanda 5 - 2 gibi farklı bir skorla yenerek kupanın favorilerinden olduğunu gösteren Orduspor’da, Kardemir Karabük maçının hazırlıkları neşeli başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Samsunspor’un yedek ağırlıklı ve genç futbolcularla sahaya çıkmasını değerlendirirken, "Bazı takımlar zorunluluklardan dolayı genç futbolcuları sahaya koyabiliyor olabilirler ama benim gelecek sezonla ilgili bazı planlarım var ve burda elimde sahip olduğum futbolcu yapısı ile bunları değerlendirmek istiyorum. İhtiyaç olduğunda genç takımdan tabi ki futbolcu alabilirim.” dedi.

Reklam
Reklam

Haftasonu karşılaşacağı Kardemir Karabük maçını da kazanmak istediğini vurgulayan Arjantinli hoca, “Dostluk maçı dahil her maçı kazanmak isteyen bir yapıya sahibim.” deyerek şöyle devam etti:

"Bu maçı kazandığınızda UEFA'ya gitmeyeceksiniz ama formalite de olsa oynanan maçlar bunlar. Bazı şeyleri deniyorum, yeni sezon için bazı hazırlıklar yapıyorum. Samsun maçında bir kısmını denedim, Kardemir Karabükspor maçında da denemeye devam edeceğim."

Orduspor’da kiralık oynayan Javito ve Stancu için ise takım adına çok önemli oyuncular olduğunu ama kendisinin de yetkisinin bir yere kadar olduğunu belirten Cuper, “Ben gerekli raporu yönetime veririm, sonrası onların pazarlık işidir ama ikisi de önemli oyuncular.” şeklinde konuştu.

Bu arada Orduspor'da Kardemir Karabükspor hazırlıklarına izinli olan Gosso ve Yalçın katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Sedat ve Garcia salonda çalıştı. Sakatlıkları devam eden İrfan ve Selçuk’un ise yarın takımla düz koşuya başlayacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: