Hector Cuper: Takımımın Çaba Sarfettiğini Ve Iyi Oynadığını Düşünüyorum

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, takımının Fenerbahçe karşısında çaba sarfettiğini ve iyi oynadığını söyledi.Spor Toto...

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, takımının Fenerbahçe karşısında çaba sarfettiğini ve iyi oynadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye 2 – 0 yenilen Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, maça iyi başladıklarını belirterek, “Pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik. Rakibimiz bulduğu pozisyonu gol yaptı. Bu golde markaj sorunu yaşandı. Rakibimizin attığı ikinci golde ise takımımız tepki verememeye başladı. Bu da Orduspor’un bulunduğu durumdan dolayı diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Cuper, takımının çaba sarfettiğini ve iyi oynadığını da dile getirerek, “Umarım moraller yükselir ve istediğimiz şekilde sonuçlar almaya başlarız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Orduspor’un savunma oyuncusu Yussuf da “İlk yarı baktığınızda biz daha çok baskı yapıyorduk. Ama inanılmaz şekilde tek pozisyona girdiler ve gol attılar. İkinci yarı da ileride baskı yaparak başladık; ancak yine iki pozisyon bulup birini gol yaptılar. Benim için değişik inanılmaz bir şey oldu. Siz oynuyorsunuz ve onlar gelip gol atıyorlar.” diye konuştu.

Ligde 6 hafta kaldığını hatırlatan Yussuf, “En azından son ana kadar en iyi şekilde taraftar bize destek versin. Çünkü biz son maça kadar en iyi şekilde savaşacağız ve bu lige devam edeceğiz.” dedi.

Mor – beyazlı takımın diğer bir oyuncusu Anıl ise şöyle konuştu: “İlk yarı maça çok iyi başladık. Maçın başında 4 tane kalecinin kurtardığı pozisyonumuz vardı. Girdiğiniz pozisyonları gol yapmanız lazım. Rakibimiz ilk yarı yakaladığı bir pozisyonu gol yaptı. Aşırı derecede üzgünüz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz