Hedef 8 bin!

Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu dün kulübün sitesinden yaptığı açıklamada, "Kombine kartlarımıza son günlerde gösterilen ilgiden ötürü, taraftarımıza teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

İnönü ismi çıkınca
Daha önce, "Beşiktaş yeni sezonda maçlarını İnönü Stadı'nda oynayacaktır" diyerek, taraftarların yüzünü güldüren bir açıklamaya imza atan Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, dün kulübün internet sitesi aracılığıyla teşekkür etti. Soğancıoğlu, "2008-2009 sezonu maçlarımızı, İnönü Stadı'nda oynayacağımıza dair yaptığımız açıklamadan sonra, kombine satışlarımızda önemli oranda artış olmuştur. Taraftarlarımıza kombine kartlarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Hedef 8 bin kart
Gösterilen büyük ilgi üzerine, İnönü Stadı'nda 10 Ağustos'a kadar devam edeceği duyurulan kombine kart satışlarının, 22 Ağustos tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi. Soğancıoğlu, "Taraftarlarımızı, büyük hedefleri olan Beşiktaş'ı, maçlara gelerek desteklemeye davet ediyoruz" diye konuştu. Bu arada geçmiş yıllara göre kombine kart fiyatlarına zam yapan Siyah-Beyazlılar'ın şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 100 kombine kart sattığı ve 8 bin bilet satmayı hedeflediği dile getirildi.