Hedef, Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi-Okul Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi Ve Azaltılmasıiçin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Öncülüğünde Eylemplanı Hazırlandı

Okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması için Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde eylem planı hazırlandı.

Okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması için Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde eylem planı hazırlandı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Akgül, Suphi Öner Öğretmen Evi'nde yapılan "Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Strateji Eylem Planı" toplantısında yaptığı konuşmada, okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması çalışmalarını önemsediklerini belirtti.

Bu tür çalışmaların ehemmiyetle yürütülmesi gerektiğini dile getiren Akgül, "Yapılan çalışmalar, eğitim hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi hususunda çok önemli. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, kurul üyelerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Akgül, hedeflerinin okul ortamlarında şiddetin en aza indirilmesi olduğunu vurgulayarak, kurul toplantısında, geçen yıllarda ortaya çıkan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için gerekli önlemlerin alındığı söyledi.

Toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Uzman Doktor Tuba Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü'nden Çocuk Şube Müdürü Funda Gökdoğan, Akdeniz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nermin Tutucu, Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Gündüz, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Özdemir, Tema Vakfı Temsilcisi Dr. Mahmut Dündar, İçel Soroptimist Kulübü Derneği'nden Nurgül Duran katıldı.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: