Hedef Mersin Büyükşehir

Ekonomi Bakanlığı'na getirilen Zafer Çağlayan için partisinin Mezitli İlçe Başkanlığında coşkulu karşılama düzenlendi.

Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Zafer Çağlayan için AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığında kurbanlar kesilerek davullu zurnalı karşılama töreni düzenlendi.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, “Bakanımızın 61. hükümet içerisindeki yeni kabinede görev aldıktan sonraki ilk teşekkür ziyaretini Mezitli İlçemize yapmasının onurunu yaşıyoruz.” dedi. Alkışlar eşliğinde karşılanan Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, Ak Parti Mezitli İlçe Teşkilatı ziyareti sırasında büyük coşkuyla karşıma töreninde, ilk teşekkür ziyaretini Ak Parti Mezitli İlçe Başkanlığı’na yaptı.Vatandaşların, "Mezitli Sizinle Gurur Duyuyor" tezahüratı ile karşılanan Bakan Çağlayan’a kurbanlar kesilip davullar zurnalar çalındı. Bakan Çağalayan ile Mezitliler tokalaşmak için kuyruk oluşturdu. Kalabalık nedeniyle zaman zaman izdihamın yaşandığı karşılama töreninde partililer sık sık tezahürat yaptı.

Reklam
Reklam

Çağlayan ile beraber AK Parti Mersin Milletvekillerinden Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ökten ilçe binasını ziyaret etti. Çağlayan’ı ve vekilleri ilçe binasının önünde büyük bir sevinçle karşılayan partililer, sevinçlerini davul ve zurna ile gösterdiler. Partililer Çağlayan’ın ziyaretine karşılık ilçe binası önünde kurban kestiler.

BAKANIMIZ İLK BİZİ ZİYARET ETTİ Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Bakan Çağlayan’ın ziyaretinden ötürü mutluluk duyduğunu belirterek, “Bakanımız ilk bizi ziyaret etti.” dedi.Heyecanlı olduğu gözlenen Mustafa Yıldız, sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın bakanımız seçim çalışmalarından sonrada bizlerle beraber. Bizi unutmayarak ziyaretimize geldi. Mersin’de ilk teşekkür ziyaretini Mezitli İlçemize yapmıştır. Bu nezaketinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimizden Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ekten’e de ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz bir takımız ve her zaman beraber olacağız. Mezitlide yaşayan vatandaşlarımızın bakanımıza ve milletvekillerimize yönelik talep ve şikayetlerini takip ederek bunları bakanımız ve milletvekillerimizle paylaşacağım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

SALT, “OYLARIMIZ HELAL OLSUN” Mezitlili partililere seçimde gösterdikleri performans için teşekkür ederek sözlerine başlayan Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, “ Hepimiz bu uğurda mücadele ettik. Allah hepinizden razı olsun. Partimize oylarınız helal olsun. Güzel bir netice aldık. 4 tane vekil çıkardık. Mersin’in birincisi olduk. Bu çok önemliydi. Mersin’in haritada ki yerini kırmızıdan turuncuya çevirmemiz birilerinin yüzünü mora çevirdi. İnşallah bunun devamını getireceğiz. 4 tane vekilimiz var. Mersin artık vekillerine kavuştu. Birbirleri ile beraber çalışan alanında uzman olan insanlar bakanımızın olması bizim için çok büyük avantaj. Bu avantajı önümüzde ki 4 yıl içerisinde göreceksiniz. Biz sadece 1 tane ekonomi bakanına sahip olmadık. Enerji bakanına, orman bakanına her konumuzla anında ilgilenen çözümler bulan bakanlara sahip olduk. Bizim bakanlarımız diğer bakanlara bezemez.” dedi.

ÇAĞLAYAN, “ÖNCE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ”
Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, 12 Haziran günü Mersin’de yakaladıkları başarıyla yollarına yerel yönetimler ile devam edeceklerini belirterek, “ Önce Büyükşehir Belediyesini alacağız.” dedi.Mersin’de her fırsatta yerel yönetimlere talip olduklarını yineleyen Bakan Çağlayan, “ Seçim döneminde sizlerle birlikte çalıştık. Gece gündüz demeden bizimle beraber oldunuz. 12 Haziran’da milletimiz kararını bizden yana kullandı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Görev ve sorumluluklarımız başladı. Ak Parti milletimizin yüzde 50 oyunu aldı. Mersin’de oyumuzu yükselttik. Mersinliler Ak Parti’ye gönlünü verdi. 12 Haziran’da Mersin’de almış olduğumuz başarı ile durmak yok yola devam diyoruz. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Mersin’de tüm belediyeleri tek tek alacağız. Mersin artık refaha kavuşuyor zenginliğe ve birlik beraberliğe kavuşuyor. Sayın başbakanımızın talimatı sayesinde vekillerimiz her hafta sonunu Mersine gelecek. Bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm mersinlilerle birlikte olacağız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ÖKTEN, “MEZİTLİ’DE OYUMUZU YÜKSELTTİK” AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, Mezitli bölgesinde başarı sağlayamayacaksınız diyenlere inat başarı yakaladıklarını belirterek, “ Bize bundan 65 gün önce siz burada varlık gösteremezsiniz demişlerdi. Hepinizin katkısı ile Mezitli bölgesinde oyumuzu yüzde 20 arttırdık. Mezitli ilçesi için gerçekten çok büyük bir başarıdır. Bu başarının sahipleri siz partililerimizdir.” diye konuştu.

BOZKURT, “MEZİTLİ’NİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ” AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ise, Mezitli’nin problemlerine değinerek, “Mezitli’nin problemlerini biliyoruz. Hepsini çözeceğiz.” dedi.Partililere ‘Allah her zaman yüzünüzü güldürsün” diye seslenen Bozkurt, “ Seçim zamanında çok güzel olaylarla karşılaştım. Hepinizin ilgisini gördüm. Bir torum sahibi daha oldum. Seçim bana uğurlu geldi. Biz sürekli çalışacağımıza dair sizlere söz verdik. Yılda 1 defa seçilirken uğradılar daha sonra gelmediler dedirten vekiller olmayacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

UZUN, “MEZİTLİMİZE HİZMET EDECEĞİZ” AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığına daha önce ‘teşekkür ziyareti’ gerçekleştirdiğini hatırlatan Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, “ Mezitlimize hizmet edeceğiz.” dedi. Meclis tatile girdikten sonra da çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Uzun, “Seçim çalışmalarında hep beraber çalıştık. Hepinize gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum. Yine beraberiz. Bu sefer sayın bakanımız ve değerli milletvekili arkadaşlarımla huzurunuzdayız. Birlik ve beraber içerisinde Mersinimiz ve Mezitlimize hizmet edeceğiz.” diye konuştu.

BAKAN DUALARLA YOLCU EDİLDİ Açıklamasının ardından Mezitli İlçe Teşkilatından ayrılmak zorunda kalan Bakan Çağlayan, salonda kendisini dinleyen partililer tarafından uzun süre sloganlar eşliğinde alkışlandı. Çağlayan, bunun üzerine kendisine sevgi gösterisinde bulunan partililer ile tokalaşarak diğer milletvekili adaylarıyla birlikte Mezitli İlçesinden ayrıldı. Mezitli ilçe teşkilatı Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı, Mezitli’de davul zurna ve kurbanlar ile karşıladıktan sonra diğer ilçelere dualarla yolcu ettiler.

Reklam
Reklam

Fotoğraf: Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz