Hedefi Yıl Sonuna Kadar Akaryakıt Bayi Sayısını 250'ye Ulaştırmak

Kamunun petrol dağıtım şirketi Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ (TP), akaryakıt dağıtım bayi zincirine bir...

Kamunun petrol dağıtım şirketi Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ (TP), akaryakıt dağıtım bayi zincirine bir halka daha ekledi. Şirket, yıl sonuna kadar bayi sayısını 250'ye çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye Petrolleri, Kocaeli’nin sanayi şehri Gebze ilçesindeki ‘HSY Petrol’ akaryakıt istasyonun açılışını yaptı. Açılışa katılan TP Petrol Dağıtım Genel Müdür Yardımcısı Adem Türk, güvenli ve kaliteli petrole en ekonomik bir şekilde ulaşmanın adresi olarak kendilerini gösterdi. Türkiye Petrolleri bünyesindeki 195 istasyon bayisi ile hizmet verdiklerini vurgulayan Türk, “Bu yıl sonuna kadar 250 istasyon bayisi, 3 yıl içinde 400 istasyon bayisi ile Türkiye genelinde tüketicilere ulaşmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

HSY Petrolün sahibi Hasan Yılmaz da açılışta yaptığı konuşmada, istasyonlarının Gebzelilere hayırlı olmasını temenni ederek, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Törene; Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Şakir Ercan Gül ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: