Hedefspor: 2 Mersin Gençlerbirliğispor:0

TFF kadınlar 2.lig 6.grup 11. Hafta mücadelesinde Mersin Gençlerbirliğispor'u konuk eden Elazığ HEDEFSPOR 2-0 galip ayrılarak puanını 19'a çıkarttı.

TFF kadınlar 2.lig 6.grup 11. Hafta mücadelesinde Mersin Gençlerbirliğispor'u konuk eden Elazığ HEDEFSPOR 2-0 galip ayrılarak puanını 19'a çıkarttı.

TFF kadınlar 2.lig 6.grup 11. Hafta mücadelesinde Mersin Gençlerbirliğispor’u konuk eden Elazığ HEDEFSPOR bayan futbol takımı geçen hafta aldığı yenilginin şokunu hala atamadığını bu karşılaşmada gösterdi. Sahaya iki as futbolcusundan yoksun çıkan yeni transfer edilen futbolculardan da fazla verim alamayan Atm Hedefspor sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını 19’a çıkarttı ve play-off adına önemli bir adım daha attı.

Reklam
Reklam

Maçın 22. Dakikasında Seda SÖĞÜT’ün ceza alanı içerisinde düşürülmesinden dolayı kazanılan penaltıyı yeni transferlerden Merve ÇELENK değerlendiremeyince ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıda baskısını arttıran temsilcimiz; rakibin ceza alanı içerisinde defans oyuncusunun topa elle müdahalesi sonucu bir penaltı daha kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Kalecimiz Tülay KISAK skoru 1-0 yaptı. Golden sonra baskısını daha da arttıran temsilcimiz 62.dakika da Melek AYDIN’la skoru ilan etti 2-0. Mersin Gençlerbirliği spor’un da cılız atakları sonuca etki etmeyince temsilcimiz sahadan üç puanla ayrıldı.

Karşılaşmadan sonra bir değerlendirmede bulunan Antrenörümüz Yılmaz DÜNDAR; 3 puanı Elazığ’a armağan ettiklerini ve TFF’nun Mardin Kızıltepe Belediye Spor hakkında vereceği sahte futbolcu oynatma kararını merakla beklediklerini ve önümüzdeki hafta gidecekleri Kayseri deplasmanından dolayı Elazığ’ın ileri gelen iş adamlarından deplasman giderleri için yardım beklediklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Ö.İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: